نظرات: ۰
شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
نظرات: ۰ |
۰
چهارمین نشست نخبگان صنعت آب و برق وزارت نیرو برگزار شد

چهارمین نشست نخبگان صنعت آب و برق وزارت نیرو با حضور مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو و دفتر پایش و شبکه‌سازی بنیاد نخبگان کشور در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت برق منطقه‌ای فارس، در این نشست، مصطفی شاه‌بوداغیان مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو، با اشاره به اهمیت هم‌افزایی میان نیروی انسانی متخصص و برنامه‌های توسعه‌ای، اظهار داشت: بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت نخبگان و ارتقای مهارت نیروهای انسانی، مسیر تحقق اهداف بلندمدت صنعت برق را هموار می‌کند و پیوند میان سرمایه انسانی و طرح‌های کلان انتقال انرژی می‌تواند پایداری شبکه و بهره‌وری را به شکل چشمگیری افزایش دهد.
شاه‌بوداغیان خطاب به نخبگان حاضر در جلسه گفت: شما افسران خط مقدم برای ایجاد تغییر و تحول در وزارت نیرو هستید و ما از این افسران انتظار تحمل و صبر استراتژیک داریم.
وی بر تشکیل تیم برنامه‌ریزی برای جلسات مدرسه فصلی نخبگان و ایجاد کارگروه برای بررسی مشکلات تاکید کرد.
در ادامه مهدی ظریف مدیرکل دفتر پایش و شبکه‌سازی بنیاد نخبگان کشور اظهار داشت: با توجه به شرایط سخت وزارت نیرو در مواجهه با مشکلات موجود و حل مسائل اساسی ناترازی برق، انتظار می‌رود نخبگان در مدیریت عرضه و تقاضا و راهکارهای اجتماعی و فرهنگی به مدیران وزارت نیرو در رفع این مشکلات کمک کنند.
محمد حبیب آگهی معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز بر ضرورت اجرای طرح‌های توسعه‌ای برای تامین برق پایدار تاکید کرد و گفت: بدون توسعه زیرساخت‌های انتقال، تامین برق پایدار برای صنایع و شهروندان ممکن نخواهد بود.
او همچنین به نقش این طرح‌ها در رشد اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و افزود: سرمایه‌گذاری در این حوزه امری ضروری است.
در پایان نشست، ۷ نفر از نخبگان صنعت آب و برق از سراسر کشور به بیان چالش‌ها و مشکلات موجود در وزارت نیرو پرداخته و پیشنهاداتی برای حل این مسائل ارائه کردند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha