چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶
نظرات: ۰ |
۰
کشف و ضبط ۶۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان ایلام

شرکت توزیع نیروی برق ایلام با همکاری نیروهای امنیتی و انتظامی استان، موفق به کشف و ضبط ۶۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرهای مهران، ایلام و ملکشاهی شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از توزیع نیروی برق ایلام، ولی‌ا... ناصری مدیرعامل این شرکت از کشف و ضبط ۴۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان مهران خبر داد و گفت: این تعداد مانیر غیرمجاز به دنبال وصول گزارش محرمانه پیامکی توسط شهروندان و نیز بررسی‌های فنی از رفتار بار مصرفی در محدوده اظهار شده و اخذ مجوز قضایی از یک دامداری کشف و ضبط شد.
وی همچنین با اشاره به کشف ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان ایلام از یک واحد صنعتی در شهرک صنعتی ایلام به دنبال وصل گزارش محرمانه پیامکی شهروندان خاطرنشان ساخت: ۲ دستگاه ماینر غیرمجاز نیز در با گزارشهای مردمی کشف و ضبط شده است.
شهروندان می توانند هرگونه اطلاعات از ماینرهای غیرمجاز را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و با حفظ محرمانگی اطلاعات آنها، اطلاعات خود را درسایت www.tavanir.org.ir ثبت کنند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار