نظرات: ۰
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
نظرات: ۰ |
۰
دیدار مدیرعامل توانیر با ایثارگران و جانبازان به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان

همزمان با ۲۶ مردادماه، سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، جمعی از ایثارگران و جانبازان صنعت برق کشور در نشستی صمیمی با مصطفی رجبی‌مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری توانیر، در آغاز این مراسم، رجبی‌مشهدی با تبریک سالروز بازگشت آزادگان، ایثار و استقامت آنان را برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: آزادگان در دوران دشوار اسارت، پیام‌آوران انقلاب اسلامی بودند و با صبر و شکیبایی خود، الگویی ماندگار از مقاومت و ایمان آفریدند. صنعت برق، قدردان این ایثارگری‌هاست و خدمت به شما را افتخار بزرگ خود می‌داند.
وی خطاب به ایثارگران حاضر در جلسه گفت: بازگشت آزادگان به میهن در روزهای پایانی جنگ تحمیلی، لحظاتی به‌یادماندنی از شادی و غرور ملی را برای ملت ایران رقم زد. شما در شرایط سخت اسارت ایستادگی کردید و امروز نیز با همان روحیه جهادی در خدمت‌رسانی به کشور و صنعت برق حضور دارید.
در ادامه این نشست، مسعود قاسمی معاون منابع انسانی توانیر نیز با تجلیل از مقام والای ایثارگران و آزادگان گفت: این عزیزان سال‌های متمادی سختی و مرارت اسارت را تحمل کردند و پس از بازگشت نیز مسیر ایثار و خدمت را در صنعت برق ادامه دادند. برگزاری چنین نشست‌هایی فرصتی برای قدردانی دوباره از فداکاری‌های آنان است.
وی با اشاره به پیگیری جدی توانیر در امور ایثارگران افزود: مدیرعامل محترم همواره تأکید داشته‌اند که مسائل مرتبط با بازنشستگان، جانبازان و آزادگان با دقت و حساسیت بررسی و پیگیری شود. ما گوش شنوا برای دغدغه‌های همکاران ایثارگر داریم و در حد اختیارات قانونی، این موارد دنبال خواهد شد.
در بخش دیگری از این مراسم، جمعی از آزادگان و جانبازان حاضر در جلسه نیز به بیان خاطرات و دیدگاه‌های خود پرداختند و ضمن قدردانی از توجه مدیرعامل توانیر و مسوولان شرکت، بر ضرورت زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و مقاومت در صنعت برق کشور تاکید کردند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار