نظرات: ۰
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
نظرات: ۰ |
۰
بهینه‌سازی شبکه روستای عوض‌آباد در دامغان به پایان رسید

مدیر توزیع برق شهرستان دامغان از اجرای موفق طرح اصلاح و بهینه‌سازی و تبدیل شبکه‌ فشار ضعیف هوایی سیمی به کابل خودنگهدار، در روستای عوض‌آباد دامغان خبر داد و گفت: این طرح در چارچوب اقدامات عملی ۱۴ مگاپروژه وزارت نیرو و در قالب طرح بهارستان با هدف توسعه و بهبود شبکه‌های توزیع برق در مناطق روستایی به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، سیدمحمد حسین ترابی با اشاره به اهداف این طرح افزود: کاهش تلفات انرژی الکتریکی، کاهش خاموشی‌های ناخواسته، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، پیشگیری از سرقت تجهیزات، ارتقای رضایتمندی مشترکان، تعویض پایه‌های فرسوده، رفع حریم شبکه و سد معبر ناشی از پایه‌های مزاحم، اصلاح انشعابات، بهبود روشنایی معابر و ارتقای کیفیت ولتاژ از مهم‌ترین اهدافی بود که در این طرح دنبال شد.
وی تصریح کرد: در جریان اجرای این عملیات، حدود یک‌هزار و ۶۵۵ متر از شبکه فشار ضعیف سیمی موجود برچیده و شبکه جدید با کابل خودنگهدار احداث شد. همچنین دوازده اصله پایه ۹ متری سیمانی جدید نصب و حدود ۱۱ اصله پایه فرسوده و مزاحم جمع‌آوری شد.
مدیر توزیع برق شهرستان دامغان در ادامه گفت: اصلاح ۱۰۰ فقره انشعاب برق مشترکین و نصب ۵ دستگاه سرچراغ جدید برای تامین روشنایی معابر از دیگر اقدامات انجام شده در این طرح بوده است و همچنین در ادامه عملیات، مقداری از سرخط‌های شبکه فشار ضعیف زمینی روستا نیز اصلاح شده است.
وی با بیان اینکه اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح بالغ بر ۸ میلیارد ریال بوده است، خاطرنشان کرد: این طرح در مدت زمان شش روز با تلاش بی‌وقفه همکاران اجرایی و با رعایت کامل نکات فنی و ایمنی به سرانجام رسید.
ترابی در پایان اظهار داشت: مدیریت توزیع برق شهرستان دامغان در جهت تحقق سیاست‌های کلان شرکت توزیع و حرکت در مسیر مگاپروژه‌های ملی، همچنان با جدیت به دنبال توسعه، بهینه‌سازی و افزایش پایداری شبکه‌های توزیع برق به‌ویژه در مناطق روستایی هستند تا سطح خدمت‌رسانی به مشترکان بیش از پیش ارتقا یابد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار