نظرات: ۰
یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۶
نظرات: ۰ |
۰
ژاپن به دنبال تحول در انرژی تجدیدپذیر با صفحات خورشیدی انعطاف‌پذیر

استفاده از صفحات خورشیدی فوق‌العاده نازک و انعطاف‌پذیر "پروسکایت" می‌تواند ژاپن را در دستیابی به اهداف انرژی تجدیدپذیر یاری کند و هم‌زمان، سلطه چین در این صنعت را به چالش بکشد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، این صفحات انعطاف‌پذیر برای کشوری کوهستانی مانند ژاپن که زمین‌های مسطح محدودی دارد، عالی هستند و یکی از مواد کلیدی در ساخت این صفحات، یُد است که ژاپن پس از شیلی، دومین تولیدکننده بزرگ آن در جهان محسوب می‌شود.
این اقدام چالش‌هایی نیز پیش رو دارد: صفحات "پروسکایت" حاوی مقدار کمی سرب هستند که نگرانی‌های زیست‌محیطی ایجاد می‌کند و در زمان حاضر، بازده انرژی و طول عمر این صفحات از نمونه‌های سیلیکونی مرسوم کمتر است.
"یوجی موتو "(Yoji Muto) وزیر صنعت ژاپن، در نوامبر گذشته اعلام کرد: سلول‌های "پِروسکایت" بهترین راهکار ما برای تحقق دو هدف کاهش کربن و رقابت صنعتی هستند و ما به هر قیمتی باید در پیاده‌سازی این فناوری در جامعه موفق شویم.
دولت این کشور، مشوق‌های سخاوتمندانه‌ای برای جذب صنایع ارائه می‌دهد؛ از جمله یارانه‌ای به ارزش ۱۵۷ میلیارد یِن (۱ میلیارد دلار) به شرکت تولیدکننده پلاستیک سکیسوی کِمیکال  (Chemical Sekisui)  برای ساخت کارخانه‌ تولید صفحات خورشیدی "پروسکایت" تا سال ۲۰۲۷ میلادی با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات ( برق مورد نیاز۳۰ هزار خانوار) در نظر گرفته است.
ژاپن قصد دارد تا سال ۲۰۴۰ میلادی، ظرفیت نصب ‌شده صفحات "پروسکایت" را به ۲۰ گیگاوات برساند. این مقدار انرژی معادل افزودن ظرفیت ۲۰ نیروگاه هسته‌ای متوسط به شبکه برق این کشور است.
این اقدام، به ژاپن کمک می‌کند تا به هدف خود مبنی‌بر تامین ۵۰ درصد از تقاضای برق این کشور از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر، تا سال ۲۰۴۰ میلادی دست یابد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار