به گزارش خبرگزاری توانیر، غلامرضا حشمتی در نشست کمیسیون ماده ۲۱ واگذاری زمین به سرمایهگذاران بخش انرژیهای تجدیدپذیر در استان بوشهر، با اشاره به ضرورت استفاده از انرژیهای نو برای رفع ناترازی بین تولید و مصرف برق، اظهار کرد: یکی از راههای سریع، پاک و مقرون به صرفه برای جبران کمبود برق، توسعه نیروگاههای خورشیدی است.
وی افزود: انرژی خورشیدی نهتنها وابسته به سوختهای فسیلی نیست و به کاهش آلودگی کمک میکند، بلکه با توجه به وجود بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در استان بوشهر، این ظرفیت خدادادی فرصت طلایی برای سرمایهگذاری در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر با اشاره به مشوق ها و حمایتهای دولت، گفت: از سرمایهگذاریهای خرد ۱۵۰ میلیون تومانی تا ساخت نیروگاههای مقیاس بزرگ در استان بوشهر حمایت میشود و برای همه مقیاسها آمادگی کامل برای جذب سرمایه وجود دارد.
حشمتی با اشاره به تلاشهای انجام شده برای تسهیل واگذاری زمین و صدور مجوزها، افزود: در این جهت، جلسات کمیسیون ماده ۲۱ به صورت هفتگی با حضور معاون عمرانی استاندار و سایر مسوولان برگزار میشود و تاکنون بیش از ۷۰۰ مگاوات صدور پروانه و واگذاری زمین برای ساخت نیروگاههای خورشیدی در سطح استان صادر شده است.
وی عنوان کرد: از جمله این ساختگاهها میتوان به ۲ نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی، ۳۰ نیروگاه ۳ مگاواتی مگاواتی، ۶ نیروگاه ۶ مگاواتی و مجموعهای از نیروگاههای متغیر از یک تا ۲۰ مگاوات اشاره کرد که عملیات اجرایی آنها آغاز شده است.
به گفته حشمتی، در حال حاضر حدود ۱۰ مگاوات انرژی خورشیدی در استان در حال بهرهبرداری است و همچنین هدفگذاری شده تا پیش از تابستان سال آینده، تولید انرژی خورشیدی استان به ۷۰۰ مگاوات برسد.
نظرات: ۰
یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۶
نظرات: ۰ |
۰
۰

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: با تسهیل روند سرمایهگذاری و صدور مجوزها، هدفگذاری برای تولید ۷۰۰ مگاوات تا پیش از تابستان سال آینده با جدیت تمام دنبال میشود.