نظرات: ۰
سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
نظرات: ۰ |
۰
پایداری جریان انرژی الکتریکی و افزایش کیفیت دریافت برق با کنتورهای هوشمند

مدیرکل هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر گفت: استفاده از کنتورهای هوشمند، پایداری جریان انرژی الکتریکی و کیفیت دریافت برق را برای مشترکین افزایش و دانش مدیریت مصرف را ارتقا می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، حامد احمدی با اشاره به برنامه ریزی گسترده توانیر برای کاهش ناترازی برق در اوج بار امسال، اظهار داشت: اردیبهشت امسال به دلیل گرمای هوا با افزایش ۸ درصدی تقاضای انرژی الکتریکی نسبت به سال گذشته مواجه شدیم که برای این فصل یک رکورد محسوب می شود. از سوی دیگر، به دلیل بروز خشکسالی، ۴۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال با کاهش ذخایر سدها روبه رو هستیم. این موارد، شرایط را برای مدیریت مصرف سخت تر کرده است. 
وی افزود: از ابتدای دولت چهاردهم، برنامه ای تحت عنوان ۱۴ مگاپروژه برای توسعه ظرفیت تولید و مدیریت مصرف برق طراحی شد. قبل از اوج بار ۱۴۰۴ هم برنامه عملیاتی شامل ۳۶ بسته مدیریت مصرف تدوین شد که با همکاری مردم بتوانیم ناترازی برق را مدیریت کنیم.
مدیرکل هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر ادامه داد: این ۳۶ اقدام در ۶ سرفصل کلی طراحی شده است که شامل مدیریت مصرف و جابه جایی های بار، بهینه سازی مصرف، پایش مصرف، هوشمندسازی و استفاده از کنتورهای هوشمند، تولید در محل مصرف و آموزش و اطلاع رسانی است.
احمدی از راه اندازی قرارگاه پایش و مدیریت ملی مصرف در توانیر و همه شرکتهای توزیع خبر داد و گفت: رصد لحظه ای بار و شناسایی مشترکین بدمصرف و خیلی پرمصرف و در صورت نیاز محدودسازی یا قطع مصرف این مشترکان و نیز مقابله با استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز از جمله اقدامات پیش بینی شده برای این قرارگاه است. 
وی تصریح کرد: شبکه برق کشور از نظر توزیع و انتقال انرژی الکتریکی دارای حداقل محدودیت است و مشکل اصلی ما ناترازی بین تولید و مصرف برق است. 
مدیرکل هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر خاطرنشان کرد: امسال تلاش شده که از ظرفیت استانها برای مدیریت ناترازی برق بیشتر استفاده شود تا با کمترین چالش، بهترین مدیریت صورت گیرد. وی در عین حال اظهار امیدواری کرد هموطنان با پیوستن به پویش ۲۵ درجه و مدیریت مصرف انرژی سرمایشی، در کاهش ناترازیها به صنعت برق کشور کمک کنند.
احمدی در ادامه گفت: سال گذشته هیات دولت موضوعی را مصوب کرد به نام «کارور برق» که در حال حاضر عملیاتی شده است. منظور از کارور برق کسی است که ضمن مشارکت در مدیریت مصرف، گروهی از مشترکین را هم با خود همراه می کند و میزان صرفه جویی شده در انرژی الکتریکی را در بازار آزاد برق عرضه می کند. 
وی با اشاره به لزوم توسعه استفاده از کنتورهای هوشمند، تصریح کرد: تعویض کنتورهای برق قدیمی با کنتورهای هوشمند مستلزم پرداخت هیچ هزینه ای از سوی مشترکین نیست. ضمن اینکه با تغییر این کنتورها، هیچ تغییر تعرفه ای صورت نمی گیرد.
احمدی افزود: استفاده از کنتورهای هوشمند، پایداری جریان انرژی الکتریکی و کیفیت دریافت برق را برای مشترکین افزایش و دانش مدیریت مصرف را ارتقا می دهد. 
وی در پایان تاکید کرد که اگر ناگزیر به اعمال محدودیت باشیم، حتما این موضوع پیشتر اطلاع رسانی خواهد شد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار