به گزارش خبرگزاری توانیر، حامد احمدی در خصوص مدیریت هوشمند برق در ساختمانهای اداری توضیحاتی ارائه کرد و گفت: زمستان امسال توانیر برای اولین بار بحث تنظیم محدودکنندهها را برای انرژی الکتریکی در کنتورهای هوشمند انجام داد.
وی افزود: ما با استفاده از دادههای کنتورهای هوشمند، شناسایی عوامل پرمصرف در ساختمانهای اداری را شروع کردیم. این کار در تابستان برای سیستم های سرمایشی انجام شد اما در زمستان آن را برای بارهای غیرمنتظره در دستور کار قرار دادیم.
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر در ادامه تصریح کرد: متوسط مصرف انرژی الکتریکی برای ساختمانهای اداری در زمستان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش یافته که این عدد یک رکورد محسوب می شود.
احمدی با تاکید بر لزوم ارتقای فرهنگ استفاده بهینه از انواع انرژیها از جمله انرژی الکتریکی، گفت: فناوریهای IOT دقیقا بر همین موضوع نظارت می کنند. توانیر و وزارت نیرو محلی را که رصد می کنند لبه ورودی انرژی به ساختمان های اداری یعنی کنتورهای هوشمند است. نصب تجهیزات IOT همین کار را در داخل ساختمانها انجام میدهد. این فناوری شامل یک سری سنسور است که رصد روشنایی، سرمایش و گرمایش را انجام میدهند و اجازه دارند که دستوراتی را برای تغییر شرایط فعلی صادر کنند. مثلا بعد از پایان ساعت اداری، چراغهای روشنایی یا سیستمهای سرمایشی و گرمایشی به طور اتوماتیک خاموش میشوند.
وی در پایان، توسعه کنتورهای هوشمند در حوزه ادارات و توجه بیشتر به بحث IOT در ساختمانهای اداری را از برنامه های شرکت توانیر در ماههای آینده عنوان کرد.
نظرات: ۰
دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
نظرات: ۰ |
۰
۰
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری های نوین شرکت توانیر تاکید کرد:
توسعه کنتورهای هوشمند و توجه بیشتر به اینترنت اشیا در ساختمانهای اداری
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین شرکت توانیر، توسعه کنتورهای هوشمند و توجه بیشتر به بحث اینترنت اشیا (IOT) در ساختمانهای اداری را از مهمترین برنامههای توانیر در ماههای آینده عنوان کرد.