به گزارش خبرگزاری توانیر، این تفاهمنامه با هدف فراهم کردن بستر پایدار برای همکاریهای سامانمند پژوهشکدههای مختلف پژوهشگاه با معاونتهای متناظر توانیر برای مشارکت در اقدامات و ۱۴ مگاپروژه برای عبور از اوج بار سال ۱۴۰۴، شناسایی و تبیین نقطه ضعفها و چالشهای صنعت برق در حوزههای قوانین، برنامهها، مباحث فنی، وجوه اقتصادی و اجتماعی، تدوین برنامههای قابل انجام میانمدت و بلندمدت برای رفع این چالشها و تنگناها، تدوین برنامههای راهبردی برای حفظ و نگهداشت زیرساختهای موجود و توسعه پایدار زیرساختهای انرژی مرتبط با صنعت برق، تدوین برنامههای راهبردی و بلندمدت برای ارتقای کارائی انرژی در زنجیره عرضه انرژی الکتریکی و ترویج و توسعه فرهنگ مدیریت مصرف برای مشترکین برق گروههای مختلف اقتصادی اجتماعی به امضای مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر و مجید عمیدپور رییس پژوهشگاه نیرو رسید.
در آیین امضای این تفاهمنامه که با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، رییس پژوهشگاه نیرو و جمعی از معاونان، مدیران دو دستگاه برگزار شد، مصطفی رجبی مشهدی اظهار داشت: هر کاری نیاز به پشتوانه علمی دارد و پژوهشگاه نیرو هم پشتوانه علمی و فناوری صنعت برق است.
مدیرعامل توانیر با اشاره به تعریف ۱۴ مگاپروژه کاهش ناترازی تولید و مصرف برق در اوج بار ۱۴۰۴ توسط وزارت نیرو خاطرنشان ساخت: بخشی از این طرحها در حوزه مسوولیت شرکت توانیر است که به منظور اجرای موفقیتآمیز این تکالیف و مسوولیتها تفاهمنامههایی را با پژوهشگاه نیرو منعقد میکنیم.
وی این تفاهمنامهها را یک ساله عنوان کرد و با بیان این که حتما مدت آنها تمدید خواهد شد، تصریح کرد: پژوهشگاه نیرو، از قبل اقداماتی را در این زمینه انجام داده و میتوان از تجربیات گذشته، بهره گرفت.
رجبی مشهدی در عین حال ابراز اطمینان کرد که همکاریهای توانیر و پژوهشگاه نیرو در دوره جدید، نتایج خوبی برای صنعت برق در پی خواهد داشت.
مجید عمیدپور رییس پژوهشگاه نیرو نیز در آیین امضای این تفاهمنامه با بیان اینکه مجموعه صنعت برق در دوران خطیری قرار دارد، گفت: ما باید در کنار هم باشیم و این دوران سخت را به خوبی مدیریت کنیم.
وی با اشاره به این که پژوهشگاه نیرو از نیروهای توانمند با تجربیات ارزشمند برخوردار است، تاکید کرد: باید از این ظرفیتها برای کاهش ناترازی تولید و مصرف برق به نحو مطلوب بهره بگیریم.
در پایان این مراسم، تفاهمنامههای همکاری توانیر و پژوهشگاه نیرو شامل یک تفاهمنامه مادر و ۶ تفاهمنامه زیرمجموعه به امضای مدیرعامل توانیر و رییس پژوهشگاه نیرو و معاونان دو دستگاه رسید.
گفتنی است این تفاهم نامه در جهت همکاری و حمایت دانشی از اجرای ۱۴ طرح کاهش ناترازی برق در تابستان ۱۴۰۴ و با در نظر داشتن ماموریت پژوهشگاه نیرو در انجام تحقیقات تقاضامحور و سیاستپژوهی در صنعت آب و برق تنظیم، امضا و بین شرکت توانیر و پژوهشگاه نیرو مبادله شد.
مشارکت در اجرای ۱۴ مگاپروژه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۴، تعریف و اجرای طرحها و پروژههای مطالعاتی توسعهای بهمنظور رفع موانع و چالشهای پیش روی صنعت برق، تبادل اطلاعات و دادههای صنعت برق و انجام دادهکاویهای موردنظر و به اشتراک گذاشتن تحلیلهای انجام شده، تدوین برنامههای راهبردی میان مدت و بلندمدت برای صنعت برق، برگزاری دورههای آموزشی، همایشها و نمایشگاههای تخصصی محورهای همکاری دو طرف در قالب این تفاهمنامه را تشکیل میدهند.
نظرات: ۰
سهشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
نظرات: ۰ |
۰
۰
در جهت برنامههای راهبردی صنعت برق به منظور رفع ناترازی و انجام اقدامات و پژوهشهای مورد نیاز برای اجرای ۱۴ مگاپروژه عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۴، شرکت توانیر و پژوهشگاه نیرو تفاهمنامه همکاری امضا کردند.