نظرات: ۰
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
نظرات: ۰ |
۰
دفتر بازرسی در شرکت‌های توزیع برق ساختارمند می‌شود

نشست کارگروه تخصصی بازرسی حوزه‌های بهره‌برداری، مهندسی و مشترکین شرکت‌های توزیع نیروی برق با حضور مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت توانیر، بازرسان ماده ۹۱ و ۹۲ و مبارزه با رشوه شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور و نمایندگان شرکت توانیر به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران آغاز به کار کرد. 

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، در ابتدای این نشست، حمیدرضا قیصری مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت توانیر با اشاره به ابلاغ تکالیفی از سوی سازمان امور اداری و استخدامی در خصوص گزارش ارزیابی سلامت اداری، شفافیت و عدم تعارض منافع به دستگاه‌های اجرایی برای حضور در جشنواره شهید رجایی، گفت: بر این اساس، دستگاه‌های اجرایی موظفند طی یک برنامه ۳ ساله، گلوگاه‌های اصلی فساد در دستگاه خود را شناسایی و برای رفع آنها، برنامه عملیاتی ارائه کنند.

وی، شرکت توانیر را پرچمدار بحث سلامت اداری، شفافیت و عدم تعارض منافع در بین دستگاه‌های مختلف توصیف کرد و افزود: ما از سال ۱۳۹۰ در این زمینه فعالیت می‌کنیم و جلسات سلامت اداری شرکت به صورت ماهانه برگزار می‌شود و گلوگاه‌های فساد کاملا شناسایی شده است.
قیصری خاطرنشان کرد: از نظر ما، عملیاتی کردن راه‌های انسداد گلوگاه‌های فساد، مقدم بر ارائه آنها در جشنواره است و برای نیل به این هدف می‌بایست با بهره‌گیری از خرد جمعی پیش برویم.

مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت توانیر در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره سازمان بازرسی کل کشور در سال جاری برای ارزیابی سطح سلامت اداری، شفافیت و عدم تعارض منافع در بین ۲۵۰ دستگاه مختلف، تصریح کرد: این ارزیابی بر مبنای ۳۰۰ سنجه صورت گرفت و ما ۳۵ روز برای تکمیل فرم‌ها و بارگذاری آنها وقت گذاشتیم. در نهایت و پس از ارزیابی‌های صورت گرفته، شرکت توانیر موفق شد رتبه چهارم را در میان ۲۵۰ دستگاه مختلف کسب کند.

وی در ادامه با بیان اینکه شرکت‌های توزیع نیروی برق، پیشانی صنعت برق هستند، از ارایه پیشنهادی به مدیرعامل و هیات مدیره شرکت توانیر برای ساختارمند کردن دفاتر بازرسی در این شرکت‌ها خبر داد و گفت: خوشبختانه این پیشنهاد در توانیر به تصویب رسید و برای اعلام نظر به وزارت نیرو ارسال شد که در صورت تصویب نهایی می‌توان ساختار دفتر بازرسی را در شرکت‌های توزیع جاری و ساری کرد.

قیصری در پایان با تقدیر از میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در برگزاری نشست کارگروه تخصصی بازرسی حوزه‌های بهره‌برداری، مهندسی و مشترکین شرکت‌های توزیع نیروی برق، از تشکیل ۴ کارگروه برای بررسی و ارزیابی سلامت اداری، شفافیت و عدم تعارض منافع در این شرکت‌ها خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این نشست به نتایج مطلوب و مورد نظر در این خصوص منجر شود. 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار