نظرات: ۰
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
نظرات: ۰ |
۰
نیروگاه خورشیدی ۷۰۰ کیلواتی در شهر بام خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید

همزمان با دهه فجر، مرحله نهایی نیروگاه خورشیدی ۷۰۰ کیلوواتی شهر بام از توابع اسفراین در خراسان شمالی با اجرای ۳۰۰ کیلوات دیگر به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از توزیع نیروی برق خراسان شمالی، معموری معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی در مراسم افتتاح این طرح اظهار داشت: خوشبختانه مردم شهرستان بام و صفی‌آباد در احداث نیروگاه‌های پشت‌بامی پیشتاز هستند و این موضوع باید در همه شهرستان‌های استان الگو شود.
وی افزود: با توجه به ناترازی‌های موجود، احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان خراسان شمالی برای کاهش و رفع ناترازی در اوج بار تابستان را ضروری دانست.
در ادامه محسن سبزه مدیر برق بام و صفی‌آّباد نیز اظهار داشت: در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، مرحله آخر این نیروگاه خورشیدی در شهر بام به مناسبت دهه فجر به بهره‌برداری رسید.
وی خاطرنشان ساخت: برای احداث این نیروگاه خورشیدی بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال از طرف بخش خصوصی هزینه شده است و بیشینه تولید انرژی آن در روز برای ۳۰۰ کیلووات، ۱۶۵۰ کیلووات‌ساعت است. همچنین ۳۵۰ دستگاه پنل در زمینی به مساحت ۹ هزار مترمربع نیز نصب و اجرا شده است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار