نظرات: ۰
یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
نظرات: ۰ |
۰
کنتور هوشمند برق را قطع نمی‌کند؛ بدمصرف‌ها محدود می‌شوند

مدیرکل دفتر فنی مهندسی و هوشمندسازی شبکه توزیع شرکت توانیر با رد شائبه قطع برق مشترکان پس از نصب کنتور هوشمند تأکید کرد: آنچه در برخی موارد به‌عنوان قطع برق تلقی می‌شود، در واقع «محدودسازی هوشمند مصرف» برای تعداد محدودی از مشترکان بدمصرف در ساعات اوج بار است.

به گزارش خبرگزاری توانیر، حامد احمدی در گفت‌وگویی رادیویی با اشاره به اجرای طرح‌های مدیریت مصرف برق در تابستان، گفت: قطع برق واحدها الزاماً به‌دلیل نصب کنتور هوشمند نیست، بلکه این اقدام در چارچوب برنامه محدودسازی مصرف برای مشترکانی انجام می‌شود که مصرف آن‌ها به‌طور معناداری بالاتر از الگوی تعیین‌شده است.

وی افزود: در این طرح، تمامی مشترکان می‌توانند تا سقف الگوی مصرف، بدون هیچ محدودیتی از برق استفاده کنند و تنها مشترکانی که مصرف آن‌ها بطور مثال بیش از دو و نیم برابر الگو باشد، در ساعات اوج بار با محدودسازی هوشمند مواجه می‌شوند؛ آن هم به‌گونه‌ای که رفاه خانوار حفظ شود و استفاده از وسایل برقی متعارف امکان‌پذیر باشد.

مدیرکل دفتر فنی مهندسی و هوشمندسازی شبکه توزیع توانیر با بیان اینکه توسعه کنتورهای هوشمند در سال آینده با جدیت بیشتری دنبال می‌شود، تصریح کرد: با افزایش ضریب نفوذ این کنتورها، امکان جایگزینی محدودسازی هوشمند به‌جای خاموشی‌های شبکه‌های بالادستی فراهم می‌شود؛ اقدامی که نقش مهمی در کاهش خاموشی‌ها در تابستان و عبور ایمن از ساعات اوج بار خواهد داشت.

احمدی همچنین به مزایای فنی کنتورهای هوشمند اشاره کرد و گفت: این تجهیزات با رصد برخط وضعیت شبکه، امکان شناسایی سریع قطعی‌ها را فراهم می‌کنند و باعث می‌شوند گروه‌های عملیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکل وارد عمل شوند؛ موضوعی که به‌طور مستقیم به افزایش کیفیت و سرعت خدمات‌رسانی به مشترکان منجر می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: کنتورهای هوشمند یک فناوری رایج در جهان هستند و حتی کشورهایی که با ناترازی انرژی مواجه نیستند نیز از این ابزار استفاده می‌کنند، چراکه این فناوری علاوه بر مدیریت مصرف، خدمات متنوع و ارزشمندی را در اختیار مصرف‌کنندگان برق قرار می‌دهد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار