نظرات: ۰
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
نظرات: ۰ |
۰
تقویت تعاملات امنیت و انرژی در جنوب کشور/ تاکید آجا بر حمایت از پایداری شبکه برق فارس و بوشهر

فرمانده ارشد نظامی آجا در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد در دیدار با مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس، بر لزوم گسترش همکاری‌های دوجانبه جهت تضمین امنیت انرژی و پایداری شبکه برق در پهنه جغرافیایی جنوب کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت برق منطقه‌ای فارس، در ابتدای این دیدار، رضایی فرمانده ارشد نظامی آجا با اهدای لوح تبریکی، انتصاب شایسته نواب قائدی را به عنوان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس و بوشهر تبریک گفت.
رضایی اظهار داشت: پایداری شبکه برق، پیش‌نیاز اصلی اجرای ماموریت‌های حساس و حفظ آمادگی زیرساخت‌های دفاعی است. از این رو، تعامل نزدیک میان مجموعه‌های نظامی و شرکت برق منطقه‌ای فارس برای صیانت از آرمان‌های نظام و رفاه مردم شریف استان‌های فارس و بوشهر یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
نواب قائدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز در این دیدار ضمن قدردانی از نگاه حمایتی ارتش جمهوری اسلامی گفت: صنعت برق در منطقه جنوب با تمام توان در جهت تامین انرژی پایدار و باکیفیت گام برمی‌دارد و آمادگی کامل دارد تا در قالب تفاهم‌نامه‌های همکاری، از ظرفیت‌های متقابل برای تقویت زیرساخت‌ها و هم‌افزایی عملیاتی بهره ببرد.
شایان ذکر است محورهای کلیدی توافقات انجام شده در این دیدار شامل تشکیل کارگروه مشترک جهت تدوین و نهایی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری‌های فنی و پشتیبانی، تقویت پدافند غیرعامل و هماهنگی بیش از پیش برای تامین برق مراکز حساس و حیاتی زیرمجموعه آجا، بهره‌گیری از توان مهندسی و استفاده از ظرفیت‌های فنی طرفین در جهت ارتقای پایداری شبکه در شرایط بحرانی است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha