به گزارش خبرگزاری توانیر، بر اساس ارزیابیهای فنی، توان مصرفی این دستگاهها در مجموع به حدود ۱۵۸ کیلووات میرسید که این میزان معادل مصرف همزمان حدود ۴۷ خانوار در ساعات اوج بار است. عمده این تجهیزات در اماکن مسکونی و انبارهای وابسته نصب شده بودند و در برخی موارد نیز از فضاهای کشاورزی و واحدهای اقامتی برای این فعالیت غیرمجاز استفاده شده بود.
در بازرسیها مشخص شد متخلفان با بهرهگیری از روشهایی همچون نصب در سایلنتباکس، استفاده از فنهای خنککننده و انشعابهای مستقیم غیرقانونی از شبکه، اقدام به پنهانسازی فعالیت خود کرده بودند. کلیه تجهیزات کشف شده توقیف و پرونده متخلفان برای رسیدگی قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع شده است.
شرکت توزیع نیروی برق گلستان با تاکید بر آثار مخرب فعالیتهای غیرمجاز استخراج رمزارز بر شبکه برق، از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق ارسال پیامک به سامانه ۳۰۰۰۵۱۲۱ اطلاعرسانی کنند. بر اساس دستورالعمل جدید توانیر، برای هر دستگاه گزارش شده یک و نیم میلیون تومان پاداش در نظر گرفته شده است و سقف پاداشها تا ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود.
نظرات: ۰
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲
نظرات: ۰ |
۰
۰

با اجرای اقدامات هماهنگ شرکت توزیع نیروی برق گلستان و در همکاری نزدیک با پلیس امنیت اقتصادی و مراجع قضایی، در جریان عملیاتهای میدانی و پایشهای مستمر، ۵۴ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در نقاط مختلف این استان شناسایی و جمعآوری شد.