به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت برق منطقهای فارس، این مانور تخصصی، با هدف ارتقای تابآوری شبکه در برابر بحرانهای غیرمنتظره، به شبیهسازی سناریوهای مختلف پرداخت.
مجیدپور مدیر دفتر دیسپاچینگ و مخابرات شرکت گفت: روش بهرهبرداری از شبکه در شرایط بحرانی نیازمند دانش و تجربه خاصی است. ما باید آماده باشیم تا در هر لحظه و تحت هر شرایطی، بهترین تصمیمات را اتخاذ کنیم.
وی همچنین افزود: این تمرینات به ما کمک میکند تا با شبیهسازی سناریوهای مختلف، توانایی خود را برای مواجهه با چالشها تقویت کنیم.
مرتضی شیخ دبیر کمیته بازیابی و نیروهای عملیاتی شبکه برق منطقهای فارس نیز در ادامه اظهار داشت: تحلیل شرایط پیچیده و اتخاذ تصمیمات هوشمندانه در زمان بحران، از اهمیت بالایی برخوردار است. این مانور فرصتی است تا بهرهبرداران بتوانند مهارتهای خود را در مواجهه با مشکلات پیشبینی نشده بهبود بخشند.
شیخ تاکید کرد: هدف اصلی ما کاهش زمان بازیابی و جلوگیری از گسترش بحرانهاست.
شایان ذکر است، سناریوهای مختلفی از جمله قطع گسترده، اختلال در ارتباطات، محدودیتهای تولید و چالشهای فنی شبیهسازی شد. بهرهبرداران مرکز کنترل در قالب تیمهای عملیاتی به تحلیل، تصمیمگیری و اجرای روشهای استاندارد بازیابی پرداختند.
این مانور که توسط واحد بازیابی دیسپاچینگ منطقه جنوب طراحی و هدایت شد، نشاندهنده عزم جدی مسوولان برای حفظ پایداری شبکه در شرایط بحرانی است.
نظرات: ۰
چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴
نظرات: ۰ |
۰
۰
در جهت افزایش آمادگی عملیاتی و تقویت تابآوری دیسپاچینگ منطقه جنوب در برابر بحرانها، مانور دورمیزی عملیات بازیابی شبکه با حضور مدیر دفتر دیسپاچینگ و مخابرات و دبیر کمیته بازیابی شبکه و نیروهای عملیاتی در برق منطقهای فارس برگزار شد.