نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
نظرات: ۰ |
۰
بازدید مجری طرح برق روستایی توانیر از طرح‌های شهرستان کلات

مجری طرح تامین برق روستایی شرکت توانیر، در سفر به شهرستان کلات از توابع استان خراسان رضوی، از طرح‌های اجرا شده در این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، این طرح‌ها شامل مقاوم‌سازی خطوط اصلی، اجرای طرح‌های بهارستان در روستاها، رفع افت ولتاژ و بررسی پیشنهادات شهرستان کلات برای جذب اعتبارات سال ۱۴۰۴ بود. در این بازدید که با حضور فرماندار و معاون عمرانی فرمانداری کلات برگزار شد، موضوعاتی نظیر جابجایی پایه‌ها، مقاوم‌سازی شبکه‌های برق و ارتقای کیفیت ولتاژ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است، طرح‌های مقاوم‌سازی فیدر هزارمسجد، جابجایی پایه‌های فشار ضعیف روستاهای چرم‌نو و جلیل‌آباد، مقاوم‌سازی بخش دوم فیدر هزارمسجد در روستای سلطان‌آباد، توسعه شبکه فشار متوسط و نصب ترانسفورماتور در روستای کریم‌آباد از جمله طرح‌هایی بودند که مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفتند.
در ادامه بازدید مجید برنگی ضمن تقدیر از تلاش‌های شرکت توزیع برق خراسان رضوی، اقدامات انجام‌ شده در شهرستان کلات را موثر و مفید ارزیابی کرد.
دهقان معاون برق غرب شرکت توزیع خراسان رضوی نیز با قدردانی از حمایت‌های شرکت توانیر، ابراز امیدواری کرد که با تداوم اقدامات انجام‌ شده، مشکلات شبکه برق استان همانند سال‌های گذشته مرتفع خواهد شد.
کریم‌پور معاون مهندسی و نظارت شرکت، نیز با تشریح طرح‌ها اجرا شده، بر اهمیت بازدیدهای نظارتی تاکید کرد و گفت: این بازدیدها امکان اطمینان از اجرای صحیح فرآیندها، تبادل تجربیات و شناسایی چالش‌های مناطق مختلف را فراهم می‌کند. وی همچنین از اجرای طرح تبدیل شبکه‌های سیمی به کابل خودنگهدار و کنترل‌پذیری پست‌های توزیع در سطح استان خبر داد و افزود: تا پایان سال جاری، تمامی شبکه‌های فشار ضعیف استان خراسان رضوی به کابل خودنگهدار تبدیل خواهد شد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار