نظرات: ۰
دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴
نظرات: ۰ |
۰
عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلوولت کاویان در شهرستان فریمان آغاز شد

عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلوولت کاویان در شهرستان فریمان با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، مدیرعامل و معاون هماهنگی شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در این مراسم با تاکید بر بهره برداری از این طرح عنوان کرد: علاوه بر تقویت زیرساخت‌های منطقه و همچنین رفع کامل افت ولتاژ شرق مشهد، ظرفیت مناسب اتصال نیروگاه‌های خورشیدی به شبکه فراهم می شود.
شایان ذکر است، این طرح که در جهت پویش ایران آباد در استان خراسان رضوی کلید خورده است گامی مهم در جهت افزایش ظرفیت و توسعه زیرساخت‌های صنعت منطقه به شمار می‌رود و شهرک صنعتی کاویان فریمان به عنوان یکی از قطب‌های مهم صنعتی منطقه، نیاز مبرمی به ارتقای زیرساخت‌های برق جهت پشتیبانی از فعالیت‌های تولیدی و توسعه صنعتی خود دارد و اجرای این پست، نقش کلیدی در تامین پایدار برق و افزایش ظرفیت انرژی منطقه ایفا خواهد کرد و بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاری‌های بیشتر و رونق اقتصادی شهرستان فریمان فراهم خواهد آورد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار