نظرات: ۰
دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۷
نظرات: ۰ |
۰
افق‌های درخشان تامین و توزیع برق پایدار در جزایر سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک و فارور

مجری طرح‌های برق روستایی توانیر و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان از زیرساخت‌های تامین و توزیع برق در جزایر سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک و فارور بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری توانیر، حمید ساعدپناه مدیرعامل شرکت با ارائه گزارش جامعی از چگونگی فعالیت مولدهای برق اظهار داشت: اکنون شاهد شرایط پایدار در تامین و توزیع بهینه برق در این جزایر هستیم و بخشی از خدمات بصورت خرید تضمینی برق ارائه می‌شود و در این مناطق شبکه‌های برق زمینی، هوایی بصورت فشار ضعیف و متوسط فعال و همه تلاش شرکت توزیع نیروی برق استان تداوم و افزایش خدمات به ساکنان است.
ساعدپناه با بیان این که مولدهای تولید انرژی در جزایر در برنامه‌های زمان‌بندی منظم و پایدار اورهال و تعمیرات اساسی می‌شوند افزود: دغدغه‌ای برای تامین و توزیع برق پایدار در این مناطق وجود ندارد، امید است با همکاری سازمان برنامه و بودجه در تامین منابع توسعه مولدها شاهد توسعه خدمات و شکوفایی طرح‌های زیرساختی تامین و توزیع بهینه برق در این جزایر باشیم.
وی با اشاره به منابع تامین اعتبار توسعه طرح‌های زیر ساختی برق جزایر گفت: این منابع از محل طرح‌ها و اعتبارات مرتبط با سفرهای ریاست جمهور به استان، نواحی خاص، عوارض برق روستایی، تملک و طرح‌ها و اعتبارات شرکت توانیر تامین می شود و امید است در اعتبارات امسال و سال آینده شاهد جهش چشمگیر در افزایش این منابع اعتباری باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در پایان تاکید کرد: همه مراحل تعمیرات اساسی مولدها، خرید خنک کننده های، اصلاح شبکه های روشنایی و خرید تضمینی برق  با اولویت در جزایر انجام می شود.
این برنامه بازدید همچنین با حضور مسوولان و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه برای ارزیابی و برآورد اعتبارات و بررسی هدف گذاری های انجام شده برای توسعه طرح‌های زیرساختی برق جزایر انجام شد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار