نظرات: ۰
شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۸
نظرات: ۰ |
۰
بیش از ۴ هزار موکب راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی برق‌دار شد

همزمان با راهپیمایی بزرگ جاماندگان اربعین حسینی در تهران، نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با برقراری بیش‌ از ۱۲۰۰ انشعاب و قریب به ۴ هزار موکب مستقر، مسیر ۱۴ کیلومتری راهپیمایی را برق‌رسانی کردند.

به گزارش خبرگزاری توانیر، کامبیز ناظریان مدیرعامل این شرکت گفت: با هدف مشارکت در برگزاری پرشور مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) و آیین راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی، بالغ بر ۵۰۰ نیروی عملیاتی در قالب ۵۰ گروه اجرایی و ۳۵ گروه پشتیبانی، امنیتی و رسانه‌ای وظیفه تامین برق و مشارکت در برگزاری این مراسم را برعهده گرفتند.
وی در ادامه افزود: با تلاش شبانه‌روزی همکاران شاهد بودیم که در اقدامی جهادی، قریب به ۴ هزار موکب، ایستگاه صلواتی و غرفه فرهنگی مستقر در مسیر راهپیمایی و همچنین مراکز نظارتی، اجرایی، انتظامی و خبری در این مراسم با موفقیت برق‌رسانی شد.
مدیرعامل توزیع برق پایتخت ضمن اشاره به حضور میلیونی مردم تهران در این راهپیمایی، یادآور شد در چنین شرایطی با توجه به تراکم بسیار زیاد جمعیت و حضور کودکان، امنیت شهروندان در برابر مخاطرات ناشی از حوادث شبکه برق‌رسانی از اهمیتی دوچندان برخوردار است به همین دلیل از چندین روز پیش از این مراسم همکاران ما با بازبینی میدانی چندباره مسیر مراسم وظیفه ایمن سازی کامل تجهیزات و شبکه توزیع برق را بر عهده داشتند.
در ادامه علیرضا غضنفری؛ معاون امور مناطق برق جنوبشرق برق پایتخت و فرمانده عملیات برق‌رسانی به مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین نیز با بیان این که به صورت مکرر گشت‌های میدانی با هدف اطمینان از وضعیت ایمنی شبکه برق در مسیر راهپیمایی انجام شده است تصریح کرد: با تخصیص بیش از ۵۰۰ نفرساعت از نیروهای متخصص این شرکت تمامی طول شبکه در مسیر راهپیمایی به صورت کامل بهسازی و ایمن سازی شد تا علاوه بر تامین برق ۴ هزار موکب و غرفه خدمت‌رسان و مراکز انتظامی، امنیتی، از امنیت کامل شرکت کنندگان و جلوگیری از بروز مخاطرات مرتبط با شبکه برق در شرایط پرازدحام راهپیمایی اطمینان حاصل شود.
غضنفری افزود: کارکنان توزیع نیروی برق تهران بزرگ در تمامی حوزه‌های نظارت و ارزیابی ایمنی، بهره‌برداری، حراست و امور محرمانه، روابط عمومی، نیروی مقاومت بسیج، تدارکات و خدمات پشتیبانی، متعهدانه در تلاش بودند تا راهپیمایی جاماندگان اربعین باشکوه هرچه تمام برگزار شود.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار