سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
نظرات: ۰ |
۰
هم قدم با روشنایی بهینه؛ ۱۰۰ شب،۱۰۰ بازدید

​مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق زنجان از اجرای طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید در این استان در جهت گذر موفق از اوج بار تابستان ۱۴۰۴ خبر داد. ​​​

به گزارش خبرگزاری توانیر، عادل کاظمی افزود: در جهت تحقق برنامه‌های مدیریت مصرف برق و عبور موفق از اوج بار تابستان ۱۴۰۴، طرحی با عنوان «۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید» را در سطح استان زنجان در حال اجرا است.
وی افزود: در قالب این طرح، طی مدت ۱۰۰ روز، بازدیدهای میدانی مستمری از مراکز تجاری، اصناف، روشنایی معابر و نورپردازی نماهای شهری و ساختمانی انجام خواهد شد تا با رصد و ارزیابی دقیق مصرف، اقدامات اصلاحی و کنترلی لازم صورت گیرد.
کاظمی ادامه داد: این اقدام در هماهنگی با سیاست‌های وزارت نیرو و در چارچوب اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق برای تابستان ۱۴۰۴ انجام می‌شود که هدف آن، تأمین برق پایدار، جلوگیری از خاموشی و فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف بهینه انرژی در بین عموم مشترکان است.
به گفته وی، شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان همزمان با این طرح، سایر برنامه‌های مکمل از جمله نصب و بهره‌برداری از کنتورهای هوشمند، پایش مصرف برق دستگاه‌های اجرایی و ادارات، و عقد تفاهم‌نامه با مشترکان بزرگ صنعتی و کشاورزی را نیز با جدیت دنبال می‌کند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار