پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
نظرات: ۰ |
۰
فعالیت پنهانی در خانه‌باغ، پشت‌بام و سوله تجاری منجر به کشف ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در قم شد

۱۱ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در اماکن مسکونی و تجاری استان قم که در مجموع بیش از ۳۸ کیلووات برق مصرف می‌کردند شناسایی و توقیف شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، این دستگاه‌ها در یک خانه‌باغ، پشت‌بام یک ملک مسکونی و همچنین یک سوله تجاری به‌طور غیرقانونی راه‌اندازی شده بودند که علاوه بر تحمیل فشار سنگین به شبکه، می‌توانست معادل برق ده‌ها خانوار را به هدر دهد.
این ماینرها با استفاده از سایلنت‌باکس و شیوه‌های مختلف در محل جاسازی شده که با هماهنگی واحد قضایی و همکاری عوامل انتظامی، تجهیزات غیرمجاز جمع‌آوری و متخلفان به مراجع قانونی معرفی شدند.
شرکت توزیع نیروی برق قم تاکید کرد: برخورد با مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز با جدیت ادامه دارد و استفاده غیرقانونی از برق برای این فعالیت‌ها علاوه بر خسارت به شبکه، تهدیدی برای ایمنی عمومی است.
همچنین یادآوری می‌شود، شهروندان می‌توانند با ارسال گزارش به سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱، به ازای معرفی هر دستگاه ماینر غیرمجاز از سقف یک میلیون تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان جایزه دریافت کنند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار