چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷
نظرات: ۰ |
۰
انهدام ۱۳۰۰  دستگاه ماینر غیرمجاز در مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران، با اشاره به اینکه ۱۳۰۰ دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز با حکم قطعی تعزیرات حکومتی منهدم شده است، گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از مصرف غیرمجاز برق و مقابله با اختلال در شبکه توزیع برق مازندران که بیش از ۱۶۵۰ مشترک دارد، صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری توانیر، سیدکاظم حسینی کارنامی گفت: این ماینرها در بازدیدهای دوره‌ای و مستمر گروه‌های فنی و نظارتی همکاران و در مکان‌های مختلف استان کشف و ضبط شدند و استفاده غیرقانونی از برق یارانه‌ای برای فعالیت مزارع استخراج رمزارز، علاوه بر تحمیل بار شدید به شبکه سبب اختلال در برق‌رسانی به مشترکان خانگی، صنعتی و خدماتی شده و خسارات فنی و اقتصادی جبران‌ناپذیری به همراه دارد.
وی در ادامه افزود: این دستگاه‌ها بیشتر با مصرف زیاد و بدون استانداردهای ایمنی، به‌صورت مخفیانه به شبکه برق متصل شده و با افزایش شدید بار موضعی، موجب خاموشی و ناپایداری در مناطق شهری و روستایی می‌شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران  از شهروندان خواست چنانچه با موارد مشکوک در این حوزه برخورد کردند و یا اطلاعاتی از استقرار ماینرهای غیرمجاز داشتند، مراتب را از طریق سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش دهند. 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار