یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
نظرات: ۰ |
۰
جمع‌آوری ۴۷۵ انشعاب غیرمجاز برق طی ۱۰ روز در استان خوزستان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از جمع‌آوری ۴۷۵ انشعاب غیرمجاز برق در ۱۰ روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، علی خدری با بیان این که انشعاب‌های غیرمجاز بر روی شبکه برق موجب بروز آسیب به تجهیزات، ایجاد نوسان ولتاژ و در برخی مواقع موجب سوختن لوازم خانگی مشترکان می‌شود، اظهار داشت: این انشعابهای غیرمجاز در جهت پایداری شبکه و کاهش تلفات انرژی جمع‌آوری شد.
وی با بیان این که از ابتدای سال تاکنون ۸۴۷ انشعاب غیرمجاز برق جمع‌آوری شده است، افزود: جمع آوری برقهای غیرمجاز در جهت پایداری هرچه بیشتر شبکه برق به ویژه در تابستان امسال و نیز کنترل بار مصرف ناشی از کمبود و ناترازی تولید با برگزاری جلسات متعدد انجام می‌شود.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، بیشترین موارد جمع‌آوری انشعابهای غیرمجاز در شهرستانهای شوش، کرخه، بهبهان، شوشتر و سوسنگرد بوده است.
خدری اضافه کرد: دستور کار جمع‌آوری، پس از شناسایی این انشعاب‌ها با هماهنگی حراست این شرکت و نیروی انتظامی به گروههای عملیاتی هر منطقه ابلاغ می‌شود و در نهایت شناسایی سارقان در حوزه برق و معرفی به مراجع قضایی در دستور کار قرار دارد.
وی با استناد به قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از برق، تصریح کرد: بدون دریافت انشعاب قانونی و هر نوع تصرف یا تغییر در وضعیت کنتور برق، جرم بوده و براساس ضوابط با آن برخورد می‌شود.
مدیرعامل توزیع برق خوزستان در پایان تاکید کرد: متاسفانه استفاده غیرمجاز و غیر اصولی از شبکه توزیع برق علاوه بر ایجاد اختلال در برق رسانی و تحمیل فشار به شبکه برق، موجب آسیب رساندن به تجهیزات برق و لوازم برقی مشترکان  می‌شود.

۴۷۵ انشعاب غیرمجاز برق طی ۱۰ روز جمع آوری شد

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار