نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
نظرات: ۰ |
۰
اصناف پرمصرف تبریز زیر ذره‌بین

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از افزایش نظارت بر مصرف برق اصناف در شهرستانهای تبریز، اسکو و آذرشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، اکبر فرج‌نیا با اشاره به کاهش چشمگیر بارندگی‌ها، افزایش دما و تداوم خشکسالی در کشور که منجر  به افزایش مصرف برق شده است، اظهار داشت: با توجه به این موضوع شرکت توزیع نیروی برق تبریز اقدامات نظارتی خود را شدت بخشیده است.
وی اضافه کرد: گروههای پایش و بازرسی این شرکت به بررسی و نظارت دقیق بر مصرف برق اصناف، کسبه و همچنین وضعیت روشنایی معابر، پارک‌ها و میادین شهری در شهرهای تبریز، اسکو و آذرشهر می‌پردازند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز خاطرنشان کرد: این طرح با هدف مدیریت مصرف و جلوگیری از هدررفت انرژی در بخشهای مختلف به اجرا درآمده که بخشی از این طرح بر روی صنوف پرمصرف تمرکز دارد. 
وی با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق، از شهروندان و صاحبان مشاغل خواست تا به منظور عبور موفق از اوج بار، همراهی بیشتری با سیاست‌های مدیریت مصرف داشته باشند.
فرج‌نیا خاطرنشان کرد: تداوم همکاری اصناف و مردم در مصرف بهینه انرژی، ضمن کمک به تامین پایدار برق تبریز نقش مؤثری در عبور از اوج مصرف تابستان و پیشگیری از  هدر رفت منابع انرژی و کنترل ناترازی انرژی خواهد داشت.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار