به گزارش خبرگزاری توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به این که طی سالهای گذشته تمامی چاههای کشاورزی کشور که دارای پروانه مجاز بهرهبرداری هستند، مجهز به کنترل هوشمند برق شده و میزان برق مصرفی و برداشت آب آنها در سامانه دوسویه آب و برق تحت کنترل و اندازهگیری قرار میگیرد، گفت: طبق بررسیهای به عمل آمده و با توجه به میزان ساعت کارکرد مجاز چاههای کشاورزی در حوزههای آبریز مختلف کشور تقریباً متوسط ساعت کارکرد مجاز تمامی چاههای کشاورزی طبق پروانههای صادره کمتر از ۱۹ ساعت در روز است.
وی افزود: از طرفی تداوم خشکسالی چند سال گذشته و بروز تنش آبی در اغلب حوزههای آبریز کشور، ضرورت صیانت از منابع آبهای زیرزمینی برای نسل فعلی و نسل آینده را اجتنابناپذیر کرده و نیاز به مراقبت و توجه جدی دارد.
به گفته ذبیحی، بر همین اساس وزارت نیرو به منظور صیانت از منابع آبهای زیرزمینی صرفاً اجازه برداشت آب در چارچوب پروانههای صادره و برابر با متوسط ساعات مجاز کارکرد چاههای آب کشاورزی را صادر کرده است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر اضافه کرد: بر همین اساس، حداکثر ساعات مجاز کارکرد چاههای کشاورزی برابر ۱۹ ساعت بوده که با توجه به شرایط شبکه برق، تامین برق آنها به مدت ۱۹ ساعت در هر شبانهروز انجام خواهد شد.
نظرات: ۰
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۰
نظرات: ۰ |
۰
۰

معاون هماهنگی توزیع توانیر تاکید کرد:
برق چاههای کشاورزی در چارچوب پروانه بهرهبرداری آب به طور کامل تامین میشود
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر گفت: در حاشیه نشست کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با وزیر نیرو مطرح شد که برق چاههای کشاورزی در چارچوب پروانه بهرهبرداری آب آنها به طور کامل تامین شود.