به گزارش خبرگزاری توانیر، غلامرضا حشمتی افزود: در صورت مراجعه هر سرمایهگذاری، شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر آمادگی دارد این زمینها را معرفی کرده و شرایط اتصال نیروگاهها به شبکه برق را تسهیل کند تا با کمترین هزینه، نیروگاه خورشیدی راهاندازی شود.
وی اضافه کرد: با توجه به شرایطی که پیش آمده و وجود امکان فروش انرژی در بورس، جذابیتهای سرمایهگذاری در این حوزه دوچندان شده و امید است که سرمایهگذاران هماستانی و حتی خارج از استان از این طرح استقبال کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر ادامه داد: تاکنون استان بوشهر در حوزه نیروگاههای تولید برق خورشیدی در سه حوزه وارد شده است. یک حوزه، نیروگاههای کوچک مقیاس حمایتی است که بیش از ۸۰۰ نیروگاه در استان احداث شده است.
وی افزود: در حوزه نیروگاههای متوسط مقیاس ۳ مگاواتی، ۹۰ مگاوات ظرفیت شناسایی شده و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
به گفته حشمتی، در بخش نیروگاه بزرگ مقیاس، توسط بخش خصوصی نیز تاکنون ۲ سرمایهگذار جذب شدهاند که عملیات احداث دو نیروگاه ۵۰ مگاواتی در حال انجام است و باید قبل از تابستان وارد مدار شوند.
وی گفت: چهار ساختگاه بزرگ مقیاس ۲۰۰ مگاواتی نیز در حال بررسی توسط چند شرکت هستند که امیدواریم عملیات اجرایی آنها آغاز شده و تا پایان سال جدید به بهرهبرداری برسند.
نظرات: ۰
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷
نظرات: ۰ |
۰
۰

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق بوشهر گفت: با حمایت تسهیلات دستگاههای استانی به ویژه استانداری بوشهر، ۷۰۰ ساختگاه نیروگاه خورشیدی آماده شده و مهیای واگذاری به سرمایهگذاران است.