به گزارش خبرگزاری توانیر، محمد مرادی در گفتوگو با خبرنگاران این طرحها را شامل: تبدیل ۸۰۰ کیلومتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار با اعتباری بالغ بر ۳۱۵ میلیارد تومان، طرح تقویت و نصب پست هوایی جهت رفع ولتاژ انشعابات مشترکین با هزینهای بالغ بر ۳۶۸ میلیارد تومان، توسعه و بهینهسازی بالغ بر ۲۰۰ روستا در قالب طرح بهارستان از محل اعتبارات عوارض برق با بودجهای معادل ۱۳۰ میلیارد تومان، ایجاد زیرساخت و ظرفیتسازی به منظور برقرسانی به مشترکین صنعتی داخل شهرکهای صنعتی با هزینهای معادل ۲۵ میلیارد تومان، جذب ۴۰ هزار مشترک جدید با هزینه ۲۴۰ میلیارد تومان، تعویض ۳۱۰۰ اصله پایه فرسوده به هزینه ۶۸ میلیارد تومان، تعویض ۳۴۰۰ دستگاه چراغ لاکپشتی فرسوده و تبدیل آنها به چراغهای LED پربازده با هزینه ۹ میلیارد تومان، تعویض ۷۰ ترانسفورماتور به همراه بهینهسازی شبکه با هزینه ۸۴ میلیارد تومان، ۱۴۰ طرح نصب ترانسفورماتور جدید به همراه بهینهسازی شبکه با هزینه ۲۲۴ میلیارد تومان، افزایش ظرفیت خروجی پستهای فوق توزیع (فیدرگیری) با هزینه ۴۷ میلیارد تومان اعلام کرد.
مرادی در ادامه از آغاز عملیات تبدیل ۲۴۶ هزار چراغ پرمصرف معابر به لامپهای LED پربازده با بودجه ۱۲۰۰ میلیارد تومان خبر داد اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح، صرفهجویی قابل ملاحظهای در خصوص مصرف برق صورت گرفته و بازدهی نور چراغها موجب افزایش رضایتمندی مردم شود.
وی همچنین به موضوع مهم نیروگاههای خورشیدی پرداخت و گفت: شرکت توزیع برق استان اصفهان در امر ساخت نیروگاههای پشت بامی در سطح کشور رتبه نخست را داراست و احداث نیروگاه خورشیدی در استان اصفهان با سرعت ادامه دارد.
محمد مرادی در جمع خبرنگاران افزود: برای احداث نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در مکانهای شناسایی شده، فرایند صدور پروانه بهرهبرداری تسهیل شده است.
وی، ظرفیت نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس منصوبه در ۲۳ شهرستان استان را بیش از ۴۶ مگاوات بیان کرد و گفت: تا اردیبهشت سال آینده ۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک دیگر به ظرفیت نیروگاههای اصفهان افزوده میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان افزود: پیرو تفاهم نامه انجام شده بین این شرکت با مجمع خیران مدرسه ساز استان اصفهان قرار است مجمع خیران مدرسه ساز ۲۵۰۰ مدرسه را در استان به نیروگاه خورشیدی پشت بامی تجهیز کند که با این کار علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای مدارس از محل فروش برق تولیدی، به کاهش ناترازی انرژی برق نیز کمک میشود.
مرادی سپس به موضوع برقرسانی به مسکن ملی اشاره کرد و گفت: برقرسانی به ۷۳۰۰ واحد مسکن ملی در ۱۹ شهرستان استان اصفهان در قالب ۳۰ طرح در دستور کار این شرکت قرار دارد که امیدواریم با مشارکت دیگر ارگانهای متولی، در اسرع وقت این طرح نیز به طور کامل به سرانجام و بهره برداری برسد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۷۱۰ واحد از این پروژه با هزینهای بالغ بر ۳۱ میلیارد تومان اجرایی و آماده بهرهبرداری است.
مرادی با اشاره به هزینههای انجام شده برای تعمیرات شبکههای توزیع گفت: ۶۱۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و فشار متوسط با هزینهای بالغ بر ۶۱ میلیارد تومان مورد تعمیر و بهینهسازی قرار گرفته است. همچنین تعداد ۸۵۰۰۰ روشنایی معابر نیز با هزینهای بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان مورد تعمیر و تعویض لامپ قرار گرفته است.
نظرات: ۰
سهشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
نظرات: ۰ |
۰
۰
صنعت برق و ۴۶ سال تلاش و افتخار و بالندگی
۲۷۰۱۴ میلیارد ریال طرح توزیع برق استان اصفهان آماده بهرهبرداری در دهه فجر
مدیرعامل توزیع نیروی برق استان اصفهان با اشاره به این که این شرکت ۲۷۰۱۴ میلیارد ریال طرح برقرسانی را برای بهرهبرداری در دهه فجر آماده کرده است، تبدیل ۸۰۰ کیلومتر شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار را از مهمترین این طرحها برشمرد.