به گزارش خبرگزاری توانیر، عباس خالدنژاد افزود: قطع مازوت سوزی و به موازات آن قطع برق در پاییز نشان میدهد که ناترازی گاز و برق به یک نقطه مشترک رسیده و این پدیده موجب شدت گرفتن بحرانهای ناترازی انرژی در ایران شده است.
وی تصریح کرد: خاموشیهای چند روز اخیر، به نیروگاهها مرتبط نیست. در فصلی که هوا خنک میشود، اضافه تولید برق داریم. ظرفیت نیروگاهها در فصل سرما و یا در فصل خنک، میتواند پاسخگوی نیاز مصرف باشد، چون لوازم سرمایشی وارد چرخه نمیشوند. بخش عمده ناترازی ما ناشی از استفاده خانهها از وسائل سرمایشی است. ما بین ۲۰ تا ۳۰ هزار مگاوات میتوانیم اضافه ظرفیت داشته باشیم. ناترازی نیمه دوم سال، ناشی از محدودیت تأمین سوخت نیروگاههاست.
وی همچنین در خصوص نقش کمبود گاز بر قطعی برقها خاطرنشان ساخت: ۹۰ درصد برق کشور را نیروگاههای حرارتی تأمین میکنند که با گاز کار میکنند، وقتی مازوت و گاز و گازوییل محدود میشود، تولید نیروگاهها کاهش مییابد. درنتیجه خاموشیهای اخیر ربطی به نیروگاهها ندارد. با تصمیم دولت مبنی بر عدم استفاده از مازوت، این خاموشیها افزایش یافته است.
نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
نظرات: ۰ |
۰
۰
دبیر سندیکای شرکتهای تولیدکننده برق:
ناترازی نیمه دوم سال، ناشی از محدودیت تأمین سوخت نیروگاههاست
دبیر سندیکای شرکتهای تولیدکننده برق در گفتوگو با «انتخاب» با اشاره به ناترازی برق در پاییز ۱۴۰۳ گفت: ناترازی نیمه دوم سال، ناشی از محدودیت تأمین سوخت نیروگاههاست.