به گزارش خبرگزاری توانیر، علیرضا خیامی افزود: در گذشته تهدیدات بیشتر سیل و طوفان بود، اما امروزه تهدیدات شکل دیگری به خود گرفته است. به همین منظور بهصورت هفتگی جلساتی با موضوع سایبری با حضور معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر و جانشین ریاست کمیته راهبری فضای امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و ارتباطات (سایبری) صنعت برق برگزار میشود و آخرین مسائل این حوزه بررسی و برای اجرا در شرکتهای زیرمجموعه درباره آن تصمیمگیری میشود.
وی افزود: ضرورت دارد افرادی را در حوزه سایبری در صنعت برق آموزش دهیم، مشکلات منابع انسانی در صنعت برق روز به روز بیشتر میشود زیرا افراد با تجربه بازنشست میشوند بنابراین ضرورت دارد افراد جایگزین قبل از بازنشستگی افراد خبره به میزان ۳ تا ۴ سال در کنار آنان آموزش ببینند.
خیامی گفت: مهمترین مشکل در زمینه مولدهای برق اضطراری، تامین سوخت آنهاست، برغم آنکه در سامانه قابل مشاهده است که هر دیزل به چه میزان برق تولید کرده و به میزان آن سوخت در اختیار قرار دهند اما همچنان در برخی موارد در تامین سوخت دچار مشکل هستیم.
وی افزود: برخی از مولدهای برق اضطراری برای پشت سر گذاشتن این مسئله از سوخت آزاد بهره گرفتهاند اما متاسفانه بهعلت آلودگیهای موجود در سوخت آزاد، مولد آسیب دیده و خراب شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت توانیر از رئیس سازمان پدافند غیرعامل خواست تا مصوبهای را در سازمان پدافند غیرعامل تصویب کنند که به موجب آن مرکز پخش و پالایش موظف شود سوخت موردنیاز مولدهای برق اضطراری را تامین کند و در اختیار مصرفکنندههای دولتی و خصوصی قرار دهند.
وی گفت: سنکرونسازی مولدهای برق اضطراری نیز بسیار حائز اهمیت است زیرا هر بار قطع برق و وصل آن و آمدن مولدها به مدار، مصرفکننده را دچار مشکلاتی میکند که در این زمینه نیز مصوبه سازمان پدافند غیرعامل کشور راهگشا خواهد بود.
نظرات: ۰
دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
نظرات: ۰ |
۰
۰
مدیرکل مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE شرکت توانیر در سیزدهمین رزمایش سراسری ارزیابی آمادهبکاری مولدهای برق اضطراری مراکز حیاتی، حساس و مهم گفت: تامین سوخت مولدهای برق اضطراری نیازمند مصوبه سازمان پدافند غیرعامل است.