نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
نظرات: ۰ |
۰
تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی صنعت آب و برق در همدان

مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی صنعت آب و برق استان همدان با حضور مسوولان، کارکنان صنعت آب و برق و خانواده‌هایشان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق همدان، علی سهرابی بیدار مدیرعامل شرکت در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای صنعت آب و برق، اظهار داشت: ما باید راه شهدا را ادامه دهیم و همانند آنان در جهت آسایش و آرامش مردم گام برداریم.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه قرآن به عنوان راهنمای زندگی، بر لزوم عامل بودن به آیات قرآن تاکید و بیان کرد: اسراف و تبذیر در قرآن به صراحت نهی شده و خداوند اسراف‌کنندگان را دوست ندارد؛ همچنین کسانی که زیاده‌روی می‌کنند، به عنوان برادران شیاطین معرفی شده‌اند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اهمیت رعایت الگوی مصرف، گفت: ما به عنوان خادمان مردم، باید در ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف آب و برق پیشقدم باشیم و این فرهنگ را در خانواده و جامعه ترویج دهیم.
در پایان این مراسم، از برگزیدگان مسابقات قرآنی صنعت آب و برق تقدیر به عمل آمد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار