نظرات: ۰
سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
نظرات: ۰ |
۰
پیشرفت طرحهای حیاتی صنعت برق گیلان و هرمزگان بررسی شد

نشست بررسی طرحهای حیاتی و ضروری شرکتهای برق منطقه‌ای گیلان و هرمزگان و شرکتهای توزیع برق مربوطه برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴ با حضور معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر و مدیران عامل شرکتهای برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق این مناطق در توانیر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، در این نشست ضمن بررسی آخرین وضعیت طرحهای برق هرمزگان در بخش اصلاح و بهینه سازی شبکه، عملکرد این شرکت در اجرای ماده ۴ قانون مانع زدایی از صنعت برق با توجه به فعالیت ۹ صنعت انرژی بر مشمول با بیش از هزار و ۲۰۰ مگاوات دیماند قراردادی تشریح شد.
سیدزمان حسینی مجری طرح نیروگاههای صنایع معدنی توانیر در این جلسه از اجرایی شدن ۶ هزار مگاوات طرح نیروگاهی صنایع به مرحله اجرا در ۱۳ ساختگاه استان هرمزگان و آمادگی ۶ صنعت بزرگ برای احداث ۴ هزار و ۸۱۶ مگاوات نیروگاه ماده ۴ در این استان خبر داد که تاکنون یک واحد گازی به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات (آلومینیوم المهدی) در اوج بار امسال به شبکه متصل شده و واحد دوم مهر امسال و واحد بخار چرخه ترکیبی در اوج بار ۱۴۰۵ به مدار می‌آید.
محسن ذبیحی معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز که به صورت ارتباط تصویری از هرمزگان در این جلسه حضور داشت، ضمن بررسی برنامه‌های گذر از پیک توزیع برق هرمزگان در سال ۱۴۰۴، وضعیت بارگیری پستهای فوق توزیع و فیدرهای عمومی این شرکت به همراه پیشرفت فیزیکی ۶ پست ۶۳.۲۰ کیلوولت جلایی، جرون، پارسیان، رمکان، نیان و سپاه تشریح شد.
در ادامه هاشم علیپور مدیرکل برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال توانیر، پیشرفت طرحهای حیاتی شبکه انتقال و فوق توزیع در برق منطقه‌ای گیلان برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴ را تشریح کرد که این طرحها شامل ورود و خروج خط قلی‌پور-نفوت در پست غرب رشت و افزایش ظرفیت پستهای عضدی، چابکسر، رشت شمالی و لاهیجان ۳ و ۲ فیدر خط در پست سیاهکلده را شامل می‌شود.
همچنین مسعود صادقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان در این نشست، شبکه توزیع برق گیلان را دومین شبکه توزیع برق طولانی کشور از نظر حجم خطوط ذکر کرد که به لحاظ جمعیت نیز رتبه پنجم کشور را داراست.
وی با اشاره به عدم توسعه یافتگی زیرساختهای برق در این استان از رشد ۸ درصدی بار شبکه به دلیل مهاجرت مردم سایر مناطق کشور به این استان خبر داد و یادآور شد: ۵۰ درصد بار شبکه برق استان گیلان به شهرستان رشت اختصاص دارد.
صادقی با اشاره به طراحی ۱۰ محور کلی برای عبور از اوج بار ۱۴۰۴ در این شرکت، کاربردی سازی هوش مصنوعی، کاهش تلفات، بهبود تجهیزات، هوشمندسازی و کنترل مرکز پایش پیشرفته کشور در گیلان با قابلیت کاربردی سازی هوش مصنوعی در زمینه داده کاوی و پایش و تنظیم رفتار مصرفی مشترکان را از دیگر اقدامات این شرکت برشمرد.
 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha