نظرات: ۰
شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
نظرات: ۰ |
۰
عملیات اجرایی پست ۱۳۲ کیلوولت شهرستان انگوت آغاز شد

عملیات اجرایی پست ۱۳۲ کیلوولت شهرستان انگوت در استان اردبیل طی مراسمی با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مسوولان استانی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از برق منطقه‌ای آذربایجان، رسول اسماعیل‌زاده مدیرعامل شرکت گفت: عملیات اجرایی طرح پست ۱۳۲ کیلوولت شهرستان انگوت آغاز شده، این در حالی است که سال گذشته در شمال‌غرب کشور حدود ۴ هزار و ۷۰۰ مگاوات نیاز مصرف داشتیم.
وی افزود: نیاز مصرف برق استان اردبیل حدود ۴۲۰ مگاوات برآورد شده است، در حالی که ظرفیت منصوبه انتقال و فوق‌توزیع موجود بیش از ۱۰ برابر نیاز مصرف و میزان تولید نیز تقریباً سه برابر مصرف استان است.
مدیرعامل برق منطقه‌ای آذربایجان بیان کرد: این شرایط، بستر مناسبی را برای سرمایه‌گذاری و توسعه در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و دامپروری استان فراهم کرده است.
اسماعیل‌زاده در ادامه گفت: هم‌اکنون طرح‌هایی با اعتباری حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان در سطح استان در حال اجراست که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسند.
این طرح شامل احداث خط دو مداره ۱۳۲ کیلوولت به طول ۳۲ تا ۳۶ کیلومتر تا نزدیک‌ترین پست انتقال منطقه (پست نصیرلو) است و ترانسفورماتور ۶۳/۲۰ کیلوولت با ظرفیت ۱۵ مگاولت‌آمپر نصب خواهد شد. در مرحله بعدی، پست به سطح ولتاژ ۱۳۲/۲۰ کیلوولت ارتقا می‌یابد.
گفتنی است، اجرای این طرح موجب افزایش قابلیت اطمینان شبکه، کاهش افت ولتاژ و ایجاد زیرساخت مناسب برای توسعه فعالیت‌های صنعتی، کشاورزی و دامپروری در منطقه می‌شود و مدت زمان پیش‌بینی‌ شده برای اجرای طرح ۲۴ ماه اعلام شده است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار