یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
نظرات: ۰ |
۰
نظارت عالیه HSE پایان کار نیست، آغاز یک مسیر ایمنی در صنعت برق است

مدیرکل دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و بهام شرکت توانیر با تأکید بر اینکه فرآیند نظارت عالیه حوزه HSE نباید به‌عنوان یک اقدام مقطعی تلقی شود، گفت: این نظارت‌ها «آغاز یک مسیر» برای ارتقای ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست در صنعت برق است و باید به‌صورت واقعی و مؤثر در تمامی سطوح اجرایی شرکت‌ها جاری و نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از توزیع نیروی برق خراسان رضوی، اختتامیه نظارت عالیه حوزه HSE شرکت توانیر با حضور برخط مدیرکل دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و بهام و جمعی از ناظران عالی توانیر و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی برگزار شد.
علیرضا خیامی مدیرکل دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل وبهام توانیر با تاکید بر اینکه این نظارت را باید «آغاز یک مسیر» دانست نه پایان آن، اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای این برنامه‌ها، تبادل تجربه و جاری‌سازی واقعی الزامات HSE در تمامی سطوح سازمان است و این موضوع نباید صرفاً در سطح مدیران ارشد باقی بماند، بلکه باید تا پایین‌ترین رده‌های اجرایی شرکت تسری یابد.
وی با اشاره به اهمیت رویکردهای نوین مدیریتی، خواستار تقویت جایگاه فرابخشی حوزه HSE شد و افزود: انتظار می‌رود واحدهای مرتبط با ایمنی، بهداشت و محیط‌زیست نقش نظارتی، داوری و پیگیری موثری در کل سازمان ایفا کنند. جمع‌آوری مستندات بدون اثرگذاری عملی، پاسخگوی انتظارات نیست و باید به نتایج اجرایی و ملموس منجر شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و بهام توانیر، شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی را به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه طول شبکه، اتوماسیون و استفاده از سامانه‌های الکترونیکی معرفی کرد و بر ضرورت استمرار این جایگاه در سایه تقویت ساختار HSE تاکید کرد.
در ادامه این نشست، جلالوند سرناظر نظارت عالیه توانیر، با قدردانی از اقدامات انجام ‌شده در شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: این شرکت همواره جزو مجموعه‌های پیشرو بوده و بسیاری از شرکت‌ها از تجربیات آن الگوبرداری می‌کنند. با این حال، تکمیل چارت‌های سازمانی حوزه ایمنی، استفاده موثر از ظرفیت کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، اجرای کامل آموزش‌های مشاغل ۱۶گانه، تقویت طب کار و ارتقای کیفیت نظارت ایمنی از جمله موضوعاتی است که نیازمند توجه ویژه است.

وی همچنین به برخی اقدامات شاخص از جمله الزام عملی حضور کارکنان در معاینات پزشکی، ایجاد واحد درمان، طرح‌های حوزه حریم بانی و تلاش‌های صورت‌گرفته در حوزه روابط‌عمومی اشاره کرد و خواستار افزایش انسجام، یکپارچگی سامانه‌های نرم‌افزاری، بهبود داشبوردهای مدیریتی و ارتقای کیفیت خروجی بازدیدهای ایمنی شد.
اسدی معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از نتایج این نظارت‌ها در فرایندهای کاری شرکت گفت: چک‌لیست‌ها و پیشنهادات ارائه‌ شده می‌تواند نقش موثری در نهادینه‌سازی ایمنی و کاهش حوادث نیروی انسانی داشته باشد و امیدواریم با پیگیری مستمر، شاهد بهبود شاخص‌های HSE در سطح شرکت باشیم.
در پایان، رضایی مدیر دفتر کنترل ایمنی و ضایعات شرکت نیز با قدردانی از ناظران توانیر، این نظارت را فرصتی ارزشمند برای انتقال تجربه و ارتقای دانش تخصصی همکاران دانست و اظهار داشت: حوزه HSE امروز یک دانش تخصصی است که نیازمند نگاه علمی، انسجام سازمانی و مشارکت همه واحدهاست و تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از رهنمودهای ارائه ‌شده، مسیر بهبود مستمر را با جدیت ادامه دهیم.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار