نظرات: ۰
یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
نظرات: ۰ |
۰
بهسازی شبکه برق منطقه سعادت‌آباد تهران

با حضور نیروهای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ؛ شبکه توزیع برق در ۱۱ نقطه از محدوده تحت پوشش منطقه برق سعادت‌آباد با هدف بهبود روند ارائه خدمات به شهروندان پایتخت، اصلاح و بهسازی شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، حسین مظفری مدیر منطقه برق سعادت‌آباد گفت: طی این مانور که با حضور حداکثری مناطق برق هفده شهریور، نارمک و سهروردی در کنار همکاران عملیاتی منطقه برق سعادت‌آباد برگزار شد، بخش‌های فرسوده آسیب‌ دیده شبکه تعمیر و اصلاح شد، همچنین مجموعه‌ای از اقدامات تخصصی شامل تعویض تجهیزات فنی فرسوده، اصلاح و تعدیل بار، شستشوی ترانسفورماتورها و پست‌های برق، شاخه‌زنی اشجار، ایمن‌سازی شالترها و پایه‌ها، رفع اتصالات سست و سایر اقدامات تکمیلی صورت گرفت تا پایداری شبکه در این محدوده به شکل مطلوب‌تری تامین شود.
مظفری همچنین ضمن تاکید بر تقویت شبکه این منطقه در برابر شرایط نامساعد آب‌وهوایی و بهبود تاب‌آوری آن در مواجهه با شرایط بحران تصریح کرد: این اقدامات که به عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده برق پایتخت برای گذر مطمئن از اوج بار تابستان سال آینده اجرا می‌شود، نقش مهمی در کاهش خاموشی‌های احتمالی، ارتقای کیفیت برق‌رسانی و بهبود رضایت مشترکان خواهد داشت.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار