سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
نظرات: ۰ |
۰
کشف و ضبط ۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در گرگان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان از کشف و ضبط ۱۵ دستگاه ماینر غیرمجاز از ۵ واحد مسکونی در شهرستان گرگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از شرکت توزیع برق گلستان، سید احمد موسوی با اعلام این خبر افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده توسط همکاران از لوازم اندازه‌گیری این واحدها در شهرستان گرگان، مصرف نامتعارف را نشان داده و بررسی دقیق میزان مصرف آنها بیانگر استخراج غیرمجاز رمزارز بود.
وی تاکید کرد: نظارت بر مناطق مشکوک و پرمصرف برق به صورت مستمر و جدی ادامه دارد تا از هرگونه سوء استفاده‌ احتمالی و فشار مضاعف بر شبکه و به خطر انداختن تامین برق پایدار برای مردم پیشگیری شود.
موسوی خاطرنشان ساخت: همشهریان می‌توانند با گزارش و ارسال پیامک معرفی استخراج‌کنندگان به سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ به ازای هر یک دستگاه ماینر، یک و نیم میلیون تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی دریافت کنند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha