نظرات: ۰
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
نظرات: ۰ |
۰
نیروگاه ۹ مگاواتی تجدیدپذیر شیراز در آستانه بهره‌برداری

مجری طرح نیروگاه‌های خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: تعداد ۳ نیروگاه با ظرفیت کلی ۹ مگاوات در مجاورت نیروگاه سیکل ترکیبی شیراز در منطقه ظفرآباد در آستانه بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از توزیع نیروی برق شیراز، هادی معظم در این بازدید که با همراهی معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری ساتبا و جمعی از مسوولان شرکت انجام شد افزود: عملیات اجرایی این طرح همزمان با هفته دولت سال جاری و با اعتباری بالغ بر ۳۳۰ میلیارد تومان آغاز شد.
مجری نیروگاه‌های خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق شیراز افزود: برای اتصال این نیروگاه به شبکه، دو هزار و پانصد متر شبکه فشار متوسط احداث شد.
معظم یکی از اهداف مهم این طرح را ایجاد شبکه پایدار عنوان کرد و گفت: با اصلاح شبکه و بهره‌برداری از این نیروگاه، مشکل افت ولتاژ در منطقه حل خواهد شد. 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار