نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۹
نظرات: ۰ |
۰
برگزاری نشست دستیاران جوان در برق منطقه‌ای یزد

نشست صمیمی دستیاران جوان استان یزد با حضور مدیرعامل، معاونان برنامه‌ریزی و تحقیقات، بهره‌برداری و مدیران در محل شرکت برق منطقه‌ای یزد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر به نقل از برق منطقه‌ای یزد، در این نشست، سید عباس حسینی مدیرعامل شرکت مشخصه اصلی دستیاران جوان را روحیه جوانی، تحول‌خواهی، جستجوگری و تعهد و تخصص دانست و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های علمی و انگیزه بالای جوانان در مسیر تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌های استانی و کشوری را از مهمترین معیارهای جاری در انتخاب دستیاران جوان عنوان کرد.
وی رسالت صنعت برق استان را تامین برق مطمئن و پایدار و حفظ امنیت شبکه دانست و افزود: آمادگی، تلاش شبانه روزی و تعهد و تخصص کارکنان این صنعت، نقش موثری در حفظ این پایداری و استمرار آن در همه ایام به‌ویژه شرایط بحرانی و اضطراری داشته است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، با اشاره به اوج بار تابستان ۱۴۰۴ و وجود ناترازی انرژی در تولید و مصرف برق، تصریح کرد: شما جوانان به عنوان نیروی محرکه اصلی تحول، توسعه و پیشرفت، با روحیه خلاقانه و نوآورانه، نقش بسیار مهمی در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب و برق و مصرف بهینه انرژی در دستگاه‌ها، ادارات و جامعه دارید.
حسینی کسب رتبه‌های برتر در حوزه های تولید انرژی خورشیدی، ایمنی، بهره برداری، توسعه و برنامه ریزی را از جمله افتخارات شرکت برق منطقه‌ای یزد ذکر کرد.
حسین زارعی مدیر امور دیسپاچینگ و مخابرات با تشریح وضعیت صنعت برق استان و کشور، پیک نیاز مصرف برق استان در تابستان سال ۱۴۰۴ را ۲۳۱۹ مگاوات ذکر کرد و افزود: شبکه برق کشور یک شبکه بهم پیوسته است و یزد چهارراه تبادلی انرژی در منطقه با استان‌های همجوار محسوب می‌شود.
میرزا رضا صفار مجری طرح تولید پراکنده نیز ظرفیت بهره‌برداری شده نیروگاهی در بخش خورشیدی در استان را ۲۸۵ مگاوات اعلام کرد و گفت: استان یزد در حوزه استفاده از پتانسیل خورشید برای تولید برق در کشور رتبه برتر را دارد و تا پایان سال ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۴۰۰ مگاوات خواهد رسید. براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان کار دولت فعلی، میزان تولید در بخش خورشیدی به ۳۰۰۰ مگاوات برنامه‌ریزی شده است.
در این نشست که با پرسش و پاسخ همراه بود، به سوالات دستیاران جوان استان یزد در بخش‌های وضعیت شبکه برق استان یزد و کشور و تولید برق خورشیدی پاسخ داده شد.
دستیاران جوان استان یزد در پایان این نشست، از پست ۴۰۰ کیلوولت یزد یک، نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی غدیر مهریز و پارکینگ خورشیدی شرکت برق منطقه‌ای یزد، بازدید کردند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha