نظرات: ۰
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
نظرات: ۰ |
۰
بازرسی از وضعیت حفاظت فیزیکی و سیستم‌های هوشمند امنیتی صنعت برق در استان سمنان 

بازرسان دفتر مرکزی حراست توانیر، وضعیت حفاظت فیزیکی و سیستم‌های هوشمند امنیتی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق سمنان را بازدید و ارزیابی کردند.

به گزارش خبرگزاری توانیر، در جهت ارتقای سطح امنیت فیزیکی و پایش عملکرد واحدهای حفاظتی در صنعت برق کشور، بازرسی جامع از اماکن و تاسیسات شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق سمنان در روزهای ۱۵ و ۱۶ مهرماه با حضور ۱۶ نفر از بازرسان معاونت حفاظت فیزیکی و سیستم های هوشمند حراست شرکت‌های زیرمجموعه دفتر مرکزی حراست توانیر انجام شد.
در این برنامه، تیم‌های بازرسی با تمرکز بر حوزه حفاظت فیزیکی، تجهیزات هوشمند امنیتی، ضمن بررسی اقدامات و تجهیزات موجود، نقاط قوت و ضعف را ارزیابی و پیشنهادهایی برای بهبود سطح امنیتی و پیشگیری از تهدیدات احتمالی ارائه کردند.
در پایان این بازدیدها، بر استمرار نظارت‌ها و اجرای اقدامات اصلاحی تاکید و ابراز امیدواری شد که این بررسی‌ها نقش موثری در ارتقای امنیت و حفاظت از اماکن و تاسیسات صنعت برق کشور ایفا کند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha