نظرات: ۰
چهارشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶
نظرات: ۰ |
۰
تجهیز لوستر فروشی‌های پایتخت به کنتورهای هوشمند

به‌ منظور تضمین پایداری شبکه برق در ساعات اوج بار و افزایش بهره‌وری انرژی، لوستر فروشی‌های تهران به کنتورهای هوشمند مجهز شدند.

به گزارش خبرگزاری توانیر، پوریا مدیر دفتر مدیریت مصرف برق پایتخت، از تجهیز لوستر فروشی‌های پایتخت به کنتورهای هوشمند خبر داد و گفت: در جهت مدیریت بهینه مصرف برق و جلوگیری از فشار به شبکه در ساعات اوج بار، تاکنون بیش از ۶۰۰ کنتور هوشمند در واحدهای صنفی لوستر فروشی نصب و راه‌اندازی شده است.
وی با اشاره به قابلیت‌های کنتورهای هوشمند اضافه کرد: این کنتورها امکان پایش لحظه‌ای مصرف را فراهم می‌کنند و در صورت عبور از الگوی مجاز، مصرف به‌ طور هوشمند محدود خواهد شد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف با اشاره به اقدامات تکمیلی در این زمینه تصریح کرد: لوسترفروشی‌ ها برای کاهش مصرف برق، به چراغ ‌های ،LEDنصب سنسورهای روشنایی و استفاده از سیستم ‌های کنترل از راه دور مجهز شده‌اند. اجرای این طرح علاوه بر کاهش هزینه‌ها برای واحدهای صنفی، به تامین پایدار انرژی در زمان اوج بار کمک شایانی می‌کند.
پوریا خاطرنشان کرد: گشت‌های شبانه نیز به‌ صورت مستمر فعال هستند تا نظارت کامل بر مصرف واحدهای صنفی انجام شود.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار