نظرات: ۰
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
نظرات: ۰ |
۰
نصب ترانسفورماتورهای جدید در ایلام

مدیر امور توزیع برق شهرستان ایلام از بهبود ولتاژ در بلوار خبرنگار شهر ایلام خبر داد و گفت: این مشکل با نصب یک دستگاه پست هوایی ۲۵۰ کیلوولت آمپر برطرف شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، نعمت‌ هواسی افزود: این عملیات با هدف پایداری انرژی و تثبیت پروفیل ولتاژ در طول سال، به‌ویژه در ایام اوج مصرف، انجام شده است.
به گفته وی، از ابتدای سال جاری، امور توزیع برق شهرستان ایلام ۱۸ دستگاه پست هوایی نصب کرده و ۵ کیلومتر از شبکه‌های توزیع را در محلات مختلف ایلام بهسازی کرده است. این اقدامات بخشی از طرح گسترده‌تر برای تقویت شبکه، افزایش پایداری و بهبود پروفیل ولتاژ برای مشترکین است.
همچنین، بیش از ۲۵۰۰ دستگاه چراغ LED از ابتدای سال در شهر ایلام نصب شده است تا مصرف انرژی کاهش و نیز زیبایی مبلمان فضای شهری افزایش یابد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار