به گزارش خبرگزاری توانیر، احمد کردستانی اقدامات انجام شده برای توسعه متوازن صنعت زیربنایی برق استان یزد را تشریح کرد و افزود: ظرفیت نامی نیروگاههای استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به میزان ۳۳۲۶ مگاوات بوده که در مقایسه با یک سال قبل از آن رشد ۱۶ درصدی داشته است و این نیروگاهها در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۷ میلیون مگاواتساعت تولید خالص داشتهاند.
وی گفت: نیروگاههای خورشیدی استان با مجموع ۱۵۴ مگاوات، ۵درصد و نیروگاههای تولید پراکنده و خودتامین با ۶۱۲ مگاوات، ۱۷درصد از این ظرفیت را به خود اختصاص دادهاند.
این مقام مسوول با بیان ظرفیتها و قابلیتهای استان برای توسعه نیروگاههای خورشیدی، رشد احداث این نیروگاهها در سال ۱۴۰۳را ۵۶ درصد اعلام کرد.
کردستانی در تشریح اقدامات انجام شده برای توسعه شبکه برق استان، طول خطوط انتقال و فوقتوزیع را ۴۴۹۳ کیلومتر مدار عنوان کرد که این مقدار در مقایسه با سال قبل از آن دارای ۴ درصد رشد بوده است.
وی در اهمیت و ضرورت طراحی مناسب برای توسعه شبکه برق استان افزود: جانمایی، برنامهریزی و اجرای به موقع تاسیسات برق، ضمن اینکه نقش تامین برق را داراست؛ در کاهش تلفات شبکه برق نیز تاثیر زیادی دارد. همچنین به طور قابل توجهی از قطعی و خاموشی مشترکین در حوادث طبیعی کم میکند.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای یزد افزود: در برنامهریزی، ضمن رعایت پارامترهای فنی به عنوان رکن الزامی، توسعه تاسیسات صنعت برق اعم از ایستگاههای قشار قوی، خطوط انتقال و حتی جانمایی نیروگاهها خصوصاً خورشیدی به نحوی انجام شده که در سالهای اخیر به طور متوازن و متناسب، تمام شهرستانهای استان تحت پوشش توسعه زیرساخت برق قرار گرفتند؛ به نحوی که اکنون ما شاهد قراردادهای نیروگاهی در تمام شهرستانهای استان هستیم و توسعه ایستگاههای برق فشار قوی و خطوط انتقال مربوطه یا انجام شده است یا در دست اقدام است.
وی حداکثر بار نیاز مصرف استان یزد در سال ۱۴۰۴ را تاکنون ۲۲۹۹ مگاوات اعلام کرد که نسبت به سال قبل آن رشد ۵ درصدی داشته است.
نظرات: ۰
سهشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
نظرات: ۰ |
۰
۰

مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد، افزایش ظرفیت تولید برق را در جهت بهبود پایداری شبکه برق استان عنوان کرد و گفت: نیروگاههای خورشیدی استان با مجموع ۱۵۴ مگاوات، ۵ درصد و نیروگاههای تولید پراکنده و خودتامین با ۶۱۲ مگاوات، ۱۷درصد از این ظرفیت را به خود اختصاص دادهاند.