به گزارش خبرگزاری توانیر، از اهداف اصلی این مانور، ایجاد هماهنگی با فرمانداری شهرستان، ارزیابی میزان آمادگی پرسنل، ارزیابی تامین تجهیزات، لوازم و ماشینآلات و افزایش آمادگی در شرایط اضطراری میباشد و به دلیل اهمیت در فاز آمادگی و پیش از بحران، مطابق سناریوی طراحی و تدوین شده توسط فرمانده حادثه، در ابتدا مانور تمرینی دورمیزی با هدف آشناسازی عوامل با شرح وظایف محوله و تمرین برنامهنویسی در کمترین زمان، تمرین و ارتباطات درون و برون سازمانی، شناسایی نقاط قوت و ضعف اعضای چارت بحران و ارزیابی توانایی و استخراج مشکلات و موانع موجود برگزار شد.
شایان ذکر است مانورهای دورمیزی مدیریت بحران، ابزاری ارزشمند برای سنجش آمادگی و کارایی سیستمهای پاسخگویی به بحران هستند. این تمرینات، بدون نیاز به صرف هزینههای هنگفت و ایجاد اختلال در فعالیتهای روزمره، زمینه را برای شناسایی نقاط ضعف و قوت در برنامهریزیها، ارتباطات و هماهنگی بین سازمانهای مختلف فراهم میکنند. در یک مانور دورمیزی، سناریویی فرضی از یک بحران (مانند زلزله، سیل، آتشسوزی گسترده، یا حتی حمله سایبری) شبیهسازی میشود و تیمهای مدیریت بحران در شرایطی شبیه به واقعیت، به چالش کشیده میشوند. این فرآیند، فرصتی را برای ارزیابی عملکرد افراد و سیستمها، شناسایی گلوگاهها و بهبود فرآیندهای تصمیمگیری و اقدام فراهم میآورد.
گفتنی است: مانور با حضور ۱۶ نفر از پرسنل برق شهرستان شاهرود و استفاده از ۳ دستگاه خودرو سنگین، دو دستگاه خودروی سواری سبک و ارسال تجهیزات فنی برگزار شد.
نظرات: ۰
شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
نظرات: ۰ |
۰
۰

با هدف بهبود آمادگی و هماهنگی میان نیروهای مختلف اداری و عملیاتی و براساس سناریوی فرضی بررسی نقاط بهبود سیستم مدیریت بحران، مانور حضور در محل اجتماعی وقوع حادثه در برق شاهرود برگزار شد.