شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
نظرات: ۰ |
۰
کشف و جمع‌آوری ۱۴۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در یزد

۱۴۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در مانور جمع آوری مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز توسط شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با همکاری نیروهای انتظامی و امنیتی کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، محمدجوادجلیلی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اعلام این خبر گفت: ۱۰ گروه اجرایی و عملیاتی با مراجعه به ۱۴ محل مشکوک به استخراج غیرمجاز رمزارز در شهرستان یزد در یک روز موفق به شناسایی ۸ مرکز غیرقانونی استخراج رمزارز و کشف و ضبط ۱۴۳ دستگاه ماینر غیرمجاز شدند.
وی افزود: سال گذشته نیز ۴۷ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در استان یزد کشف و از آنها ۳۹۷ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و ضبط و برای امحا در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی قرار گرفت.
به گفته جلیلی، هر ماینر معادل ۱۰ واحد مسکونی برق مصرف می کند که از این رو برق مصرفی ماینرهای کشف شده در این مانور معادل مصرف ۱۴۳۰ واحد مسکونی است.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار