به گزارش خبرگزاری توانیر، مصطفی رجبی مشهدی، میزان این مطالبات را بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این عدد تقریبا معادل مبلغی است که ما به پیمانکاران، تولیدکنندگان تجهیزات، بانکها و حتی کارکنان صنعت برق بدهی داریم.
وی خاطرنشان کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ پیش بینی شده که ۶۰ هزار میلیارد تومان از این مطالبات را از طریق اسناد خزانه، تسویه کنیم.
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: هرچه نقش دولت در خرید و فروش برق کمتر شده و برق به جای قیمت تکلیفی، با قیمت تمام شده عرضه شود، این مطالبات کاهش می یابد.
نظرات: ۰
شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
نظرات: ۰ |
۰
۰

سخنگوی صنعت برق اعلام کرد:
۶۰ هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران صنعت برق از طریق اسناد خزانه تسویه می شود
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به این که در قانون پیش بینی شده برق را به نرخ تکلیفی معادل ۵۰ درصد قیمت تمام شده به مشترکان بفروشیم، تصریح کرد: این موضوع موجب می شود که سالانه مطالباتی از محل مابه التفاوت قیمتهای فروش تکلیفی و تمام شده برق از دولت داشته باشیم.