نظرات: ۰
یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸
نظرات: ۰ |
۰
نیاز سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه نیروگاه‌های کشور

مدیرعامل شرکت توانیر از نیاز سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه ظرفیت‌های نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه افتتاح متمرکز شرکت توزیع برق گلستان در گفت‌وگویی با بیان این که در حال حاضر خاموشی در سطح کشور نداریم، تاکید کرد: تلاش داریم تا با مدیریت صحیح بتوانیم پایداری برق را در کشور تثبیت کنیم.
وی اضافه کرد: برای جبران ناترازی برق در کشور تمرکز و تأکید ما بر توسعه ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر است و در کنار آن سعی داریم تا منابع مختلف مصارف زیاد را مانند ماینرها و دیگر مصارف کاهش دهیم.
وی ادامه داد: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد تومان برای توسعه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر در کشور نیاز است که بخش عمده آن توسط بخش خصوصی، صندوق توسعه ملی و بانک‌ها محقق می‌شود.
 

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار