پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
نظرات: ۰ |
۰
کشف و ضبط ۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان قم

مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان قم از شناسایی و توقیف ۹ دستگاه ماینر غیرمجاز از سه واحد خانگی ، تجاری و صنعتی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری توانیر، محمدباقر رشاد در تکمیل این خبر گفت: این عملیات روز شنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ با همکاری نیروهای دفتر حراست این شرکت و کلانتری ۱۱ و ۱۸ و همچنین پاسگاه قلعه چم انجام و طی آن ۹ دستگاه‌ ماینر که با مصرف بیش از ۱۱۸ آمپر، بدون دریافت مجوز قانونی به شبکه توزیع برق عمومی متصل بودند و علاوه بر مصرف بالای انرژی، آسیب‌هایی به زیرساخت‌های برق‌ رسانی شهرک وارد می‌کردند، کشف و ضبط شد.
وی در عین حال از مردم درخواست کرد تا در صورت مشاهده فعالیت‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، موضوع را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ یا مراجعه به وب‌سایت www.tavanir.org.ir/samaat اطلاع دهند و بر اساس اهمیت اطلاعات ارائه‌ شده، پاداشی بین ۱ تا ۵۰ میلیون تومان دریافت خواهند کنند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار