نظرات: ۰
سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
نظرات: ۰ |
۰
افزایش چشمگیر سرمایه برق منطقه‌ای فارس با تجدید ارزیابی دارایی‌ها

برق منطقه‌ای فارس به عنوان یکی از سازمانهای موثر در تأمین زیرساختهای انرژی کشور، در مسیر پایداری و توسعه مستمر فعالیتهای خود، اقدام به تجدید ارزیابی دارایی‌ها کرده است.

به گزارش خبرگزاری توانیر، در دنیای کنونی، ارزیابی دقیق و بروز دارایی‌های شرکت‌ها به‌ویژه در صنعت برق، به دلیل حجم بالای سرمایه‌گذاری‌ها و از تغییرات سریع در ارزش بازار دارایی‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

مصطفی شمس الدینی معاون مالی و پشتیبانی برق منطقه‌ای فارس در تشریح این اقدام گفت: این فرآیند در جهت افزایش شفافیت مالی، تطابق با الزامات قانونی و بهبود مدیریت دارایی‌ها انجام شده و به شرکت این امکان را داد تا ارزیابی دقیق‌تری از دارایی‌ها شرکت داشته و همچنین سودآوری و قابلیت‌های مالی را بهبود بخشد.

وی افزود: چنین اقداماتی موجب می‌شود که شرکت الزامات قانونی و مالیاتی را بهتر رعایت کند و شفافیت و اعتمادسازی را افزایش دهد.

به گفته وی، تجدید ارزیابی دارایی‌ها نه تنها ارزش واقعی دارایی‌های شرکت را متناسب با شرایط روز بازتاب می‌دهد، بلکه امکان برنامه‌ریزی بلندمدت برای توسعه زیرساخت‌ها و جذب منابع مالی جدید را فراهم می‌کند. این اقدام با رعایت استانداردهای حسابداری انجام شد تا تصویری دقیق‌تر از وضعیت مالی شرکت به ذینفعان ارائه شود. افزایش سرمایه این شرکت از ۱۰۵.۶۸۹ میلیارد ریال به ۷۹۵.۶۰۳ میلیارد ریال، گامی اساسی در تقویت جایگاه شرکت و افزایش اعتماد سهامداران و نهادهای نظارتی است.

شمس‌الدینی افزود :دارایی‌های مورد بررسی شامل تاسیسات شبکه انتقال برق، ساختمان‌ها و املاک، ماشین‌آلات، وسایل نقلیه و نرم‌افزارهای مدیریتی بود. این تجدید ارزیابی تأثیرات قابل توجهی بر صورت‌های مالی شرکت داشته که در نهایت به هرتقای شفافیت مالی، جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید و کاهش ریسک‌های مالیاتی و حقوقی منجر شد.  

 وی در تشریح روند اجرایی و دستاوردهای طرح نیز گفت: با ابلاغ شرکت توانیر کمیته‌ای در اواخر سال ۱۴۰۲ متشکل از معاونتهای مالی پشتیبانی، هماهنگی، مدیر امور مالی، ذیحساب شرکت و کارشناسان منتخب هیئت مدیره تشکیل و مقدمات کار فراهم و از ابتدای سال ۱۴۰۳ با بررسی دقیق دارایی‌ها بر اساس دستورالعملهای شرکت توانیر، فرآیند تجدید ارزیابی آغاز شد که منجر به گزارش توجیهی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها شد و در مهر ۱۴۰۳ به سازمان حسابرسی شیراز ارسال شد و پس از انجام اصلاحات در اواخر بهمن‌ ماه مورد تأیید نهایی آن سازمان قرار گرفت و پس از طی مراحل قانونی در نهایت در ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ با ثبت در اداره کل ثبت شرکتها به افزایش حدود ۸ برابری سرمایه شرکت انجامید.  

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار