نظرات: ۰
چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
نظرات: ۰ |
۰
امضای تفاهم‌نامه احداث ۷۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور

در نشستی با حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و مسوولان دولتی در اصفهان، هدف‌گذاری برای ایجاد ۷۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی طی سه سال دولت چهاردهم تعیین شد که سهم استان اصفهان از این طرح، احداث ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان برنامه هفتم پیشرفت است.

به گزارش خبرگزاری توانیر، مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان در این نشست با بیان این که کشور در شرایط سخت اقتصادی و بین‌المللی قرار دارد، تاکید کرد برای حل مشکلات، نیازمند همراهی، همدلی و برنامه‌ریزی هستیم.
وی افزود: در قالب این تفاهم نامه برای استان اصفهان احداث ۵۳۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر پیش‌بینی شده که جلسات روزانه برای برنامه‌ریزی در این زمینه برگزار می‌شود.
جمالی نژاد خاطرنشان کرد که تعهد دولت ایجاد ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا پایان برنامه هفتم پیشرفت است و استان اصفهان ۷۰ درصد از این تفاهم‌نامه را تقبل کرده است.
سعید محسنی مدیرعامل برق منطقه‌ای اصفهان، نیز در این نشست گفت: تفاهم‌نامه ایجاد ۷۶۰۰ مگاوات نیروگاه با 7 سرمایه‌گذار منعقد شده است.
وی افزود: که این نیروگاه‌ها در سایت‌های مختلف با ظرفیت‌های متفاوت در سراسر استان پراکنده خواهند بود و زمان بهره‌برداری از آنها دو سال پیش‌بینی شده است.
محسنی همچنین اشاره کرد که نیاز برق مصرفی کشور ۸۰ هزار مگاوات است و بین ۱۸ تا ۲۰ هزار مگاوات کمبود برق وجود دارد. در استان اصفهان نیز نیاز مصرف برق 7 هزار مگاوات است و ۲ هزار مگاوات کسری وجود دارد که با تحقق اهداف این تفاهم‌نامه، علاوه بر رفع کمبود برق استان، مازاد آن نیز به شبکه سراسری تزریق خواهد شد.
مدیرعامل برق منطقه ای در پایان گفت: احداث این میزان نیروگاه خورشیدی و هزینه های توسعه شبکه نیاز به اعتباری بالغ بر چهار میلیارد یورو دارد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار