نظرات: ۰
شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
نظرات: ۰ |
۰
گروههای عملیاتی و فنی برق منطقه ای گیلان با آماده باش کامل وضعیت خطوط انتقال برق را رصد می کنند

به منظور تاب آوری و پایداری بیشتر شبکه های برق، کارکنان شرکت برق منطقه‌ای گیلان در آماده باش کامل قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی برق منطقه ای گیلان، دشت بزرگ مدیرعامل این شرکت با اشاره به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر هشدار سطح قرمز برای امروز در استان گفت: با توجه به پیش بینی های هواشناسی شاهد کاهش بی سابقه دما در سرتاسر استان خواهیم بود که به منظور پیشگیری از وقوع هر گونه اتفاق در شبکه‌های برق، گروههای عملیاتی و فنی در آماده باش بوده تا از وقوع اختلال در برق رسانی جلوگیری کنند.
وی با بیان این که با سرمای بی سابقه ای رو به رو خواهیم بود، گفت: گروه های فنی و کارشناسی شرکت بطور پیوسته و مستمر شرایط آب و هوایی و وضعیت شبکه‌های برق را پایش می کنند و از آمادگی کامل برای مواجهه با هر پیشامدی برخوردارند.
دشت بزرگ با اشاره به وضعیت خاص آب و هوایی در چند روز آتی گفت: به منظور حفظ پایداری شبکه‌های برق، استفاده بهینه از انرژی بیش از پیش ضرورت دارد و انتظار می‌رود همه مشترکان مصرف و استفاده بهینه از برق را مد نظر قرار دهند.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار