نظرات: ۰
یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
نظرات: ۰ |
۰
توسعه پایدار دشت سر و وسطی کلا با تقویت زیرساخت شبکه فوق توزیع نیروی برق

پست ۶۳ کیلوولت دلیران وسطی‌کلا آمل طی مراسمی با حضور استاندار مازندران، نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری توانیر، روستای وسطی کلا در دشت زیبای دشت سر و در محدوده شهرستان آمل قرار دارد که از پتانسیل بالایی برای شهرستان آمل از نظر کشاورزی، صنعت، گردشگری و توریسم برخوردار است.
وسطی کلا با ۱۴۰۰ خانوار و بیش از ۵۸۰۰ نفر جمعیت، کشاورزی توسعه یافته‌ای دارد.‌
دانش آموزان این روستا از اول ابتدایی تا پایان مقطع دبیرستان را در روستای خود می‌گذرانند، اما امیدوار به ایجاد اشتغال با توسعه زیرساختها هستند.
در این زمینه، برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با بررسی ترند رشد بار مناطق شهرستان آمل، این روستا را دارای پتانسیل بالای مصرف شناخته و پست ۶۳/۲۰ کیلوولت دلیران شهید وسطی کلا را در حاشیه این روستا جانمایی کرده و با تخصیص زمین توسط دهیاری، همراهی اهالی روستا برای احداث خط فوق توزیع نیروی برق و تامین منابع مالی حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال به قیمت روز با احتساب توسعه، برای اجرای این طرح از محل منابع مالی شرکت توانیر هزینه کرده و پست در اولین سفر استاندار به شهرستان آمل در مراسمی با حضور نماینده آمل در مجلس شوراس اسلامی و دیگر مسوولان استان و منطقه مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
یونسی رستمی استاندار مازندران در حاشیه مراسم بهره‌برداری از این طرح، با بیان این که طرحهای نیمه تمام استان احصاء و برای بهره‌برداری آنها پیگیریهای لازم انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: این طرح که با ۱۵۰۰ میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفته است، در رفع ناترازی برق این منطقه اثرگذار خواهد بود.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با تقدیر از اقدام برق منطقه‌ای مازندران و گلستان گفت: با هدف تامین برق مستمر و با کیفیت، این پست محوری که با همراهی و همیاری اهالی روستای وسطی کلا در تامین زمین همراه بود، احداث شد که نمونه‌ای برجسته از همکاری دولت و مردم است.
حاجی‌پور با اشاره به این که احداث پست انتقال آمل۲ در دست پیگیری است اظهار امیدواری کرد عملیات اجرایی آن در اوایل سال آینده آغاز شود.
وی تاکید کرد: در پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت آمل۲ نیز از ظرفیت دهیاران، شورا و مردم و البته منابع طبیعی، برای تامین زمین استفاده خواهد شد.
همچنین موسوی تاکامی مدیر عامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان در این مراسم گفت: نرخ رشد بالای مصرف برق منطقه آمل نیازمند توجه جدی به مدیریت مصرف از طرف مردم و توسعه زیرساختها از طرف صنعت برق است.
وی افزود: در طرح جامع تا افق ۱۴۰۹ برق منطقه ای مازندران و گلستان، به شبکه انتقال و فوق توزیع شهرستان آمل که نیاز به بازطراحی، افزایش ظرفیت و احداث پستها و خطوط انتقال و فوق توزیع جدید دارد، توجه ویژه‌ای شده است.
تاکامی اضافه کرد: در سال آینده طرح پست ۲۳۰/۶۳ کیلوولت آمل ۲ با ظرفیت ۳۶۰ مگاولت آمپر، پست ۶۳/۲۰ کیلوولت آمل ۶ با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و احداث خطوط جدید در کریدورهای موجود و نیز افزایش ظرفیت خطوط کلیدی از جمله خط ۶۳ کیلوولت هزار سنگر – امام زاده عبدالله مورد توجه این شرکت قرار دارد.
رییس شورای پایایی برق استان های مازندران و گلستان در ادامه اظهار امیدواری کرد نیروگاه ۸ مگاواتی تولید پراکنده شهرک صنعتی امام زاده عبدالله که با سرمایه گذرای بخش خصوصی احداث می شود، رفع موانع شده و وارد شبکه سراسری شود.
موسوی تاکامی در پایان در خصوص پست فوق توزیع دلیران وسطی کلا نیز گفت: این پست با ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر و با هدف بهبود کیفیت سرویس دهی، تامین توان مشترکین و افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه فوق توزیع نیروی برق منطقه احداث شده که دارای ۴ فیدر خروجی است و از مزایای آن می‌توان به ورود و خروج خط ۶۳ کیلوولت با یک طرح ابتکاری و ساده که در نوع خود جدید است، اشاره کرد.

نظر شما چیه؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار